FrisørKLIP KLIP! Er du på udkig efter en børnevenlig frisør? Så se med her! Vi har samlet en guide med 10 af de bedste tips fra Børn i byens brugere.

1. RODEO CPH

Hvor: Frederiksberg, Østerbro, Amager, Indre by og Valby
Hos RODEO CPH oser det af hjemlig hygge. Her kan ungerne blive klippet, mens de f.eks. sidder i en retro bil, en flyvemaskine eller på en hest! De seje børnestole gør frisøroplevelsen ekstra sjov! En børneklip til børn under 3 år koster 299 kr., mens børn under 12 år koster 399 kr.

Tip! Med Børn i byen Klubben får du op til 33%

2. Frisør Vanessa

Hvor: Amager
Frisør Vanessa på Norgesgade er sød og tålmodig, og har iPad og slikkepinde klar til ungerne. Hun klipper både hurtigt og effektivt til en god pris, og bruger primært økologiske, svanemærkede hår- og stylingprodukter, så allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer undgås.

3. Frisørerne L&L

Hvor: Frederiksberg
Frisørerne Lena og Lone på Gammel Kongevej er et både trygt, rart og hyggeligt sted for børn. Til de yngste er der sjove børnestole formet som elefanter, legetøj, bøger og altid tid til hyggesnak. Forældrene kan få kaffe og småkager, og børnene  kakao - og så må der vælges slikkepind til sidst.

4. Salon Ego

Hvor: Vanløse
Hos Salon Ego bliver der ikke talt henover hovedet på børnene. Tværtimod er de super gode til at tale med børnene, og så får de altid noget lækkert at hygge sig med imens, f.eks. saftevand, en lille skål med frugt eller en slikkepind. En børneklip under 10 år inkl. vask koster 345 kr, mens en børneklip ekskl. vask koster 305 kr.

Rodeo5. Aisha & Mia Hair style

Hvor: Virum
For Aisha og Mia er det vigtigt, at børnene får en tryg og god oplevelse, når de er til frisør. I salonen kan børnene sidde i en raket og blive klippet, mens de ser tegnefilm eller spiller PlayStation. Børneklip er fra de er helt små til og med 11 år. Du kan med fordel købe et Børneklippekort med tre klip. Juniorklip er for børn fra 12 år op til og med 15 år.

6. Lou A Lou 

Hvor: Frederiksberg
Hos frisør Lou A Lou på Rosenørns Allé er de altid søde og tålmodige. Her er der iPad og børnene kan få varm og kold kakao eller iste, mens de bliver klippet. Bagefter plejer de at få en lille is. En børneklip 3-12 år koster 360 kr.

7. Vanity

Hvor: Indre By
Hos Vanity - Hair & Style på Gammel Mønt har frisør Maria de sejeste kapper til børn. Derudover er der altid saftevand, kakao eller vand, samt en stor skattekiste med bøger, farver og papir klar til de små. Maria er erfaren og dygtig frisør, som er dygtig til at tale med børnene. Der er plads til to-tre personer i salonen af gangen, hvilket giver en rolig oplevelse.

8. Harmony

Hvor: Amagerbrogade
Hos frisør Harmony, der ligger i hjertet af Amager, kan børnene sidde i den sejeste sølvfarvede sportsvogn. Personalet er søde, og tager sig god tid til børnene.

9. Sofies mobilfrisør

Hvis dit barn ikke bryder sig om at komme til frisør, eller I har en travl og stresset hverdag, er Sofies mobilfrisør den perfekte løsning! Sofie kommer nemlig ud hvor det passer jer, og når det passer jer. Sofie har et godt tag på børn og har klippet mange børn i alle aldre med forskellige personligheder.

10. Hansen & Co. 

Hvor: Frederiksberg
Ungerne kan trygt sætte sig i stolen hos Helle hos Hansen & Co., når lokkerne skal klippes. Her føler ungerne sig nemlig hurtigt som noget helt specielt og friøren har 100% fokus på barnet. 

Børnefrisør

Fotos: Rodeo CPH af Alberte Cornelius

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.