Den 13. maj slår Sommerland Sjælland dørene op til en ny sæson med masser af skønne oplevelser på tapetet: i år kan I bl.a. besøge et nyt streetfood-område, prøve den nye forlystelse Dyt-Båt-banen, give den gas på kæphesteområdet og meget mere.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland er altid en sikker vinder, og vi på Børn i byen elsker at komme i parken: der er grønt, rart og afslappet. Man føler næsten ikke, at man er i en forlystelsespark, men nærmere, at man bevæger sig rundt i en stor park med oaser og sjov leg undervejs. Her kan man i den grad sænke skuldrene, og nyde en dejlig dag sammen med familien - men bare rolig, det bliver bestemt ikke kedeligt! Der er nemlig masser af seje aktiviteter og forlystelser både for store og små actionlystne gæster, samt nyheder til de sultne maver! Tjek alle de spændende nyheder, som vi kan se frem til i den nye sæson lige her:

Sommerland SjællandVandlandsnyheder, kæphestebane og Dyt-Båt-bane

I år kan vi bl.a. se frem til en større udvidelse af vandlandet, Den Blå Lagunes faciliteter, som efter sigende vil skabe en endnu mere behagelig oplevelse for os gæster. Derudover indvies et stort kæphesteområde ved Filips Ranch, hvor det vil være muligt at prøve kræfter med forskellige spring på springbanen eller finpudse dressur-teknikkerne. I kan låne en af Sommerlands kæpheste, eller svinge forbi Western Shoppen, hvor der både kan købes kæpheste og udstyr - I kan selvfølgelig også medbringe jeres egen. Sidst men ikke mindst, kan vi se frem til en ny spændende forlystelse i Minilegeland, nemlig Dyt-Båt-banen, som ligger lige ud til det nye streetfood-område.

Sommerland SjællandNyt streetfood-område

Ja I læste rigtigt! I år åbner der nemlig også et streetfood-område, som kan besøges uafhængigt af Sommerland Sjælland. Gårdhaven Streetfood, som området hedder, ligger ved siden af Minilegeland og holder længere åbent end resten af parken. På den måde får Sommerland Sjællands overnattende gæster i hytteområdet mulighed for at spise der, selvom resten af parken er lukket. Når Sommerland Sjælland lukker for besøgende om aftenen, bliver Minilegeland i stedet åbnet for gæsterne i Streetfood-området, så børnene også har mulighed for at lege lidt, inden turen går hjem igen. Efter planen åbner Gårdhave Streetfood den 23. juni - og hold op hvor vi glæder os til at sætte tænderne i alverdens lækker mad fra boderne!

Når en dag ikke er nok

Hvis I ligesom os ikke kan få nok af den hyggelige stemning i Sommerland Sjælland, kan I booke en hytte eller et hobbit-shelter, som giver jer mulighed for at bo midt i parken i gåafstand til forlystelser og spisesteder - så skønt!


I finder Sommerland Sjælland på Gl. Nykøbingvej 169, 4572 Nr. Asmindrup. Læs mere og køb billetter på www.sommerlandsj.dk.