Julen nærmer sig, og hvorfor ikke sætte fremtiden på børnenes ønskeliste? En pengegave kan være et godt supplement til de mange gaver under juletræet, og hvis du i den forbindelse går med tanker om at investere børneopsparingen, så kan Tobi hjælpe dig på vej. 

ANNONCE FOR TOBI

Penge på ønskelisten, TobiGentænk børnenes julegaver

I en hektisk hverdag med arbejde, vasketøj, madlavning og fritidsaktiviteter, er det højst sandsynlig ikke investering og børneopsparing, der står øverst på to-do-listen, når du om aftenen sætter dig i sofaen efter børnene er puttet. Men det behøver ikke at være uoverskueligt at komme i gang med at investere i børnenes fremtid. Og nu når julen nærmer sig, er det måske værd at overveje, om ikke nogen af de mange gaver under juletræet kan byttes ud med en pengegave. Den kan nemlig glæde familiens guldklumper på længere sigt, hvis du investerer den, og her kan Tobi hjælpe dig med at få børneopsparingen til at vokse.


Grønne gaveintentioner

En pengegave kan være et godt supplement, så ikke alle børnenes julegaver under træet består af legetøj og elektronik. Måske du ligesom mange andre forældre gerne vil gøre op med julens forbrugsfest. Især i en tid, hvor klimaforandringer, coronapandemi og stigende forbrugerpriser er en stor del af hverdagen. Selvom det uden tvivl vil vække stor glæde hos børnene med legetøj under juletræet, så kan en pengegave til opsparingen være med til at skabe stor værdi senere i livet. Det gælder eksempelvis når drømmen om en lejlighed, et kørekort eller et studieophold skal realiseres. 

Tobi, investering i børneopsparingenTobi, investering i børneopsparingenPengejulegaver der vokser over tid

Mange forældre opretter en traditionel børneopsparing i banken, men her står størstedelen af indestående til ingen eller en meget lav rente. Det betyder, at de penge som er sparet sammen, rent faktisk er mindre værd, når børnene endelig får dem udbetalt som voksne (på grund af inflationen). I stedet for at lade pengene stå passivt, kan du via Tobi få mulighed for at fordoble børneopsparingen, hvis du investerer i tide. Selv et mindre beløb, som opspares og investeres nu, kan vokse sig stort og blive til mange penge i løbet af barnets tid mod voksenlivet. Investerer du f.eks. 500 kr. hvert år til jul, vil barnets opsparing kunne vokse til 14.800 kr. efter 18 år (beregnet ud fra et gennemsnitligt årligt afkast på 5%). Til sammenligning ville dit barn kunne have omkring 9.100 kr. hvis du lod det samme beløb stå på en kontant opsparing i banken.

Det er let at komme i gang

Det tager kun 10 minutter at oprette en konto, så det er let at komme i gang. Tobi tager sig af al besværet, så du slipper for at holde øje med aktiemarkedet og investere - så kan du i stedet bruge tiden sammen med din familie. Lige nu kan du helt gratis tilmelde dig Tobis webinar, hvis du gerne vil lære mere om investering af pengegaver til børn.

 

Info om Tobi: 

  • Det er nemt og hurtigt at komme i gang uden at skulle sætte sig ind i en masse regler og løbende at skulle holde øje med markedet

  • Tobi investerer automatisk og trygt dit barns opsparing, og hjælper dig med at finde den rette investeringsprofil
  • Der er ingen begrænsninger på indskud

  • Der er mulighed for skattefrit afkast, så længe barnets frikort ikke bliver brugt

  • Der er ingen handelsomkostninger, så det giver også mening at investere små beløb

  • Hele familien kan være med til at spare op

 

Tobi, investering i børneopsparingen

Foto: Tobi