Er legetøjet i stuen en pest? Kan man se, der bor en mand i dit hjem, og må man droppe at have en sofa?

Erstat den evige kamp mod legetøjet med et levende, hyggeligt hjem, og gå hjem med masser af tips og tricks til det labre børneværelse.

Gennem farverige slides, hotte webshoptips og genveje til en fed stil derhjemme (der er til at komme til for penge) får du gode råd til indretning af børneværelser og livet med børn.

Foredraget den 12. oktober bliver et inspirerende slideshow, insider tips og tricks, blandet med (dine) spørgsmål fra salen. 

Få personlig vejledning af Laura

Alle der kommer til foredraget, kan deltage i konkurrencen om at få personlig vejledning af Laura. For at være med, skal du sende Laura en email inden den 5. oktober med et eller flere spørgsmål. Spørgsmålet/spørgsmålene skal være indenfor følgende kategorier: "Shopping" eller "Indretning".

Laura trækker lod om ét spørgsmål i hver kategori, som hun vil gennemgå og besvare til foredraget.

Ex. på et spørgsmål i "Indretning":
Vi har fået barn nummer to og begge børn skal være på ét værelse. Det roder til med legetøj og vi kan ikke skabe noget hygge på værelset. Hvad gør vi?

Ex. på et spørgsmål i "Shopping":
Vi har en lille bitte gang og 2 børn. Det roder til med flyverdragter og trøjer. Vi har brug for nogle flotte knager, som er søde så børnene gider bruge dem, men som også er funktionelle. Og de skal passe til stilen i vores hjem som er sådan lidt retro-agtigt...Hvor kan vi finde sådan nogen?

Hvis du vil være med i konkurrencen, skal du, udover dit spørgsmål, også sende et foto med af rummet/rummene,

Send dit spørgsmål og foto mærket "Børn i byen" til Laura Trøstrup senest d. 5. oktober.

Om Laura Scheuer Trøstrup

Laura Scheuer Trøstrup er designer, boligstylist og personlig indretter, og står bag bloggen thesweetspot.dk,  der er en af Danmarks største livsstil- og interiørblogs, hvor du dagligt kan få personlige trendspots og tips og tricks til shopping, indretning og design.
Hun har sin egen indretningsbrevkasse i BoligLIV, og står bag indretningskonceptet homesweetspot.dk hvor hun bl.a. tilbyder en personlig møbelshoppedag!

Goodiebags
Der er goodiebag fra Sebra, første udgave af COVER KIDS (magasinet udkommer for første gang i oktober), snacks og vin/juice til alle deltagere.

 

 

 

Tid & sted

Foredraget finder sted den 12. oktober 2011 kl. 19:30-21, i caféen hos Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K – kun få minutters gang fra Christianshavn metro station.

 

 

Børn i byen Klubpris: 75 kr (normalpris 150 kr).
Du får det hele for 75 kr., hvis du er medlem af Børn i byen klubben - og du kan helt ekstraordinært tage en ledsager med til klubpris (behøver ikke være den person, der står på dit medlemskort!).
Klubmedlemmer køber billet på den lukkede klubhjemmeside. Ikke-medlemmer kan købe billet i døren (150 kr) såfremt der er ledige pladser. Du kan forhøre dig om ledige pladser ved at skrive til Maria en uge før foredraget,, så du ikke går forgæves! Hvis du endnu ikke er medlem, kan du blive det på: bornibyenklubben.dk.

Der er kun plads til 45 personer i caféen og pladserne afsættes efter først-til-mølle princippet