Midt i julesæsonen satte Covid-19 en stopper for festilighederne i Tivoli, men nu er den gamle have midt i byen endelig klar til at byde gæster velkommen igen. Så hvad kan I forvente af besøget, og hvordan er de første dage gået?

Børn i byen var så heldige at være inviteret med til genåbningen af Tivoli lørdag den 27. marts. Selvom vejret var gråt og vådt, var gensynsglæden stor og humøret højt, da Pjerrot klippede båndet som et symbol på åbningen af den nye sæson. 

Ændrede åbningstider

Tivoli holder åbent fredag-lørdag kl. 11:00-23:00, og søndag-torsdag kl. 11:00-22:00. Fra og med den 23. april vil der også være åbent i havens restauranter og caféer til både indendørs og udendørs servering, så I også kan få smagen af Tivoli med som en del af jeres besøg. Husk at bestille bord hjemmefra, hvis I vil sidde inde. 

Vær opmærksom på, at Tivoli Food Hall dog først åbner igen den 6. maj. 

   Det skal I være opmærksomme på

Det er tydeligt, at der til forskel fra genåbningen i sommers, nu er helt styr på restriktioner og forholdsregler. Der er masser af muligheder for at spritte hænder, opmærksomhed på at holde afstand, samt krav om mundbind, hvor det måtte give mening. 

★ Ture i udvalgte forlystelser skal bookes gennem Tivoli-appen
Alle over 15 år skal fremvise en negativ Covid-19-test, som er maks 72 timer gammel
Alle over 15 år, der har været smittet med Covid-19, skal i stedet fremvise en positiv test, som er mellem 14 dage og 6 måneder gammel

Rigtig god fornøjelse!

Fotos: Alberte Cornelius