Vinterferien er perfekt til kreative hyggestunder med perler. Vi giver jer her en håndfuld ideer til festlige og brugbare perlekreationer, som I kan kaste jer over på de mørke eftermiddage med børnene.

ANNONCE FOR PANDURO

Hamaperler og plader fås i tre forskellige størrelser: mini, midi og maxi. Har I små børn (fra 3 år) anbefaler vi klart at begynde med maxiperlerne, da de er lettest at arbejde med. Er jeres børn fingernemme kan I bevæge jer op til midi, og er de udstyret med en god portion tålmodighed, kan de måske kaste sig over miniperlerne. Vi giver jer her inspiration til lidt af hvert.

Hama perler fra Panduro
Pynt til fastelavnsriset: katte og masker

Fastelavn lurer lige rundt om hjørnet, så hvorfor ikke lave pynt ud af perler? Det holder meget bedre end silkepapir, og kan tages frem år efter år. Vi har lavet små katte af miniperler, hvilket kræver lidt tålmodighed og fingersnilde, mens masken er lavet af midiperler.

Katte perler fastelavnsris maske perler
Blyantholder

Få styr på farveblyanterne med en smart blyantholder lavet af perler. Vi har lavet en firkantet med dyr, men det er kun fantasien, der sætter grænser for former og motiver. Lad jer inspirere her. Holderen er lavet af midiperler på en firkantet plade.

blyanholder perlerMoustache

Lav et sjovt overskæg af perler, og lim det på en spisepind med en limpistol. Et perlemoustache kan bruges som del af et kostume til fastelavn, til en tur i photobooth, nytår eller andre festlige anledninger. Moustachen er lavet af midiperler på en firkantet plade.

overskæg perlerBordskåner til kop

Skån bordet med en personlig bordskåner til kaffekoppen. Et perfekt lille projekt for junior, der måske mangler en fødselsdagsgave til far, mor eller bedsteforældrene. Bordskåneren er lavet af midiperler på en firkantet plade.

Bordskåner kop Bordskåner kop
Pynt og legetøj til børneværelset

Lad de mindste børn lave deres egne legetøjsdyr af Hamas maxiperler, der egner sig helt ned til 3 år. Vi har f.eks. lavet sommerfuglen ved hjælp af en plade fra dette sæt. I kan også lave en fin regnbue-uro, der kan hænge i vindueskarmen eller over sengen. Den vil helt sikkert pryde børneværelset! Bemærk at I skal bruge en rund perleplade til at lave regnbuen.

regnbue sommerfugl perleplade

Husk at I lige nu får 20% rabat på hele Hama-sortimentet, både online og i Panduro-butikkerne. Tilbuddet gælder til og med den 9. marts 2022, så længe lager haves.