Kun 1 time fra Kbh kan I opleve den hyggelige og skægge forlystelsespark BonBon-Land - her vil de små føle sig godt underholdt med sjove forlystelser, rolige grønne områder og en afslappet stemning. Kom afsted!

ANNONCE

1 time fra Kbh

I skal kun køre en time for at nå BonBon-Land - her venter en hel dag fuld af sjov, nærvær og hygge - et absolut feriemust, som ungerne vil tale om i lang tid efter.


Sjov for de allermindste 

I BonBon-Land finder I massevis af forlystelser - også for de allermindste. Prøv de rolige forlystelser såsom Andebådene, Hestepærene eller måske Leofarterne, som med garanti giver kild i maven og smil på læben. Se alle forlystelser her.

Ta' mad med hjemmefra 

Pak madpakkerne og nyd dem i de dejlige omgivelser i BonBon-Land. Her kan ungerne tanke op på energi, inden de igen skal ud og opleve parken. I kan selvfølgelig også købe mad i parken.


Trygge rammer 

BonBon-Land er bygget overskueligt op, så du hurtigt har overblikket over, hvor din pode nu er løbet hen på eventyr. Det giver en tryg og rolig feriedag for hele familien.

Grønne oaser 

Trænger I til en lille pause fra forlystelserne? Så medbring et tæppe og sæt jer i skyggen af træerne i et af BonBon-Lands mange grønne oaser. Her skrues der ned for tempoet og op for tid, ro og nærvær.


Kom afsted til BonBon-Land

Hvor: Gartnervej 2, 4684 Holmegaard - en times kørsel fra København.

Hvornår: Find åbningstider HER

Priser: Fra 159 kr. (børn under 90 cm - gratis) - se mere HER. Medlemmer af Børn i byen Klubben får 25% rabat.