Der er mange muligheder for at forkæle familien med lidt velvære. Snup en tur i sauna, et lunt dyp i et hottub eller en forfriskende dukkert i bølgen blå. 

Lej en sauna

Det er stadig lidt køligt udenfor, og vi er formentligt mange, der drømmer om varme. Nu vi ikke kan rejse sydpå, er det heldigt, at det er muligt at leje en sauna! Få den placeret på et aftalt sted på et aftalt tidspunkt, bestem selv, hvor mange timer, du vil leje, og få den efterfølgende gjort rent af udlejningsfirmaet. Nemmere bliver det ikke at få varmen på luksuriøs og spa-agtig vis. 

Hvor? Bor I på Sjælland, er Mobilsauna en god løsning, og er I fra Jylland kan vi varmt anbefale Saunahytten. Rigtig god fornøjelse!

Hop i hottub

Ahh! Der er ikke noget som en tur i hottub! Og oplevelsen bliver faktisk kun endnu mere magisk, når I sidder i det varme vand midt i den kølige forårsluft. Luksus-følelsen forstærkes kun af den skønne udsigt over vandet midt i byen. 

Hvor? CopenHot på Refshaleøen er et oplagt sted at hoppe i baljen (fra 6 år). Den smukke udsigt over byen og vandet gør oplevelsen til noget helt særligt. Tip: Vandet er meget varmt, så bed dem evt. varme op til lavere temperatur, hvis I ikke er til det meget hotte vand. 

Den hard core

Er din familie en flok ægte vikinger, kan I også få en fantastisk oplevelse ved at springe i vandet sammen. Vinterbadning er et kæmpe hit i øjeblikket - også for børnefamilier - så pak jer ind i badetøj, varme sokker, en god jakke og en hue, og hop i bølgen blå! Selve badeturen er måske ikke så lang, men efterfølgende vil I have følelsen af virkelig at have udrettet noget - både fysisk og mentalt. Og så er det jo den perfekte anledning til en ordentlig spand varm kakao, når I skal have varmen bagefter. 

Hvor? I bestemmer selv, om I vil dyppe jer i havet eller i en kanal inde i byen. 

 

Fotos: 1) Caroline Meldgaard 2) CopenHot.com pressefoto 3) Caroline Meldgaard