Hvordan får man lige den nye "hverdag" til at fungere med to små børn derhjemme? Vi har interviewet Julie Ølgaard, der giver et par tips til, hvad de får tiden til at gå med hjemme hos hende. 

I forbindelse med karantænen, har vi lavet en række live interviews på vores Instagram, og forleden havde vi fornøjelsen af Julie Ølgaard. Julie er skuespiller og både sød, sjov og dejlig ærlig. Derfor havde vi glædet os til at tale med hende om hjemmelivet og den skøre tid, vi befinder os i. 

Julie er nemlig også mor til to små børn på knap 1 og 3 år, mens hendes mand arbejder på et øjenhospital. Hun har derfor måtte tænke lidt kreativt for at gøre dagene sjove for hende selv og børnene.

JULIES 3 TIPS

1. Udforsk nye bydele
Hjemme hos Julie har de netop fået deres nye ladcykel hjem, og den er guld værd lige for tiden! De cykler til en ny bydel hver dag, og udforsker alle de udendørs aktiviteter, man kan tage sig til. Indtil videre har de både besøgt Nordhavn, Valby og Nordvest!

2. Spil naturbingo
Efter en anbefaling fra en veninde, har Julie også spillet naturbingo med sine børn. Man printer simpelthen bare en bingoplade, eller tegner sin egen, og går på opdagelse udenfor. Sværhedsgraden kan nemt tilpasses barnets alder, så de små måske bare skal finde et blad, en sten og en gren, mens større børn skal finde bestemte blomster, insekter og så videre. Find bingoplader her eller her.

3. Gør alt til noget sjovt
Desuden handler det om at gøre selv de mindste ting til en leg, så pligterne ikke bliver for kedelige. For eksempel har Julie fået "hjælp" af børnene til at vaske og oliere havemøbler. 

Ifølge Julie er den ekstra tid derhjemme også en oplagt mulighed for at få overstået nogle af de projekter, der måske ikke er så meget tid og overskud til i en travl hverdag. Indtil videre har de både taget 2 x skoldkopper og smidt sutten - de spilder i hvert fald ikke tiden! 

Følg med i Julie og børnenes hverdag på hendes Instagram

Julies nye ladcykel fra Black Iron Horse

Fotos: Julie Ølgaard

 

Læs også om andre mødres hverdag under krisen


★ Få Katrine Birks tips til at komme igennem krisen som børnefamilie

Få Trine Staberg Petersens tips til at komme igennem krisen som børnefamilie

Få Silja Okkings tips til at komme igennem krisen som børnefamilie