Fyld efterårsferien med de allerbedste oplevelser! I samarbejde med Magasin Kgs. Nytorv guider vi til de sjove, særlige og hyggelige aktiviteter med ungerne.

ANNONCE

Ta' i teatret

Giv ungerne en magisk oplevelse - ta' i teatret! I efterårsferien kan I bl.a. se:

Min Mormors Gebis (4-10 år) på Det Lille Teater (Spiller hver dag i efterårsferien)

★ Kom Bamse, nu balletter vi (Fra 3 år) på Det Kgl Teater (Spiller 10.-14. oktober)

Mustafas kiosk (Fra 4 år) på Anemonen (Spiller 15.-20. oktober)

Tid til snacks, skattejagt & ballondyr

Husk at tanke op på lækre sager, når I er på udflugt - Magasin Kgs Nytorv er et perfekt pit-stop, når familien skal mættes og ungerne skal underholdes. 

Hos Mad&Vin er der altid et væld af lækre smagsprøver, der frister. I kan også tage forbi Summerbird, Karamelleriet eller Xocolat og shoppe lidt sødt. Husk at få en slikkepind med til ungerne fra Almuegaarden.

★ Knurrer maverne? Så tag elevatoren i Magasin op til 5. etage, hvor Classic Pizza Restaurant venter med sprøde pizzaer eller prøv Bagel Co, hvor ungerne kan fylde en bagel med deres yndlingsfyld.

Tag ungerne under armen og gå på spøgelses-skattejagt alle dage i efterårsferien i Magasins børneafdeling. Find det skrækkelige spøgelse Silas og få en uhyggelig præmie med hjem. Husk også at smutte forbi Magasins legetøjsforretning og få lavet sjove ballondyr hos de søde medarbejdere.

Krea i efterårsferien

Fordyb jer i kreative aktiviteter i ferien - byen bugner af spændende tilbud.

Guldalder-værksteder

Hvem? Fra ca. 4 år Hvor? Statens Museum for Kunst Hvornår? Åbent i hele efterårsferien
På SMK kan I dykke ned i Guldalderkunsten og tage på jagt efter guld og gode historier. Besøg museets kreaværksteder, hvor I kan lave (guldalder)dyr i ler, portrætter i guld eller skyer i akvarel.

Drageworkshop

Hvem? Fra ca. 4 år Hvor? Designmuseum Danmark Hvornår? 20. oktober
Ta' til drageværksted på Designmuseum Danmark og byg jeres helt egen korsdrage efter kunsterens P.H.'s dragebog. Og så er det bare at suse ud og flyve med den i blæsevejret.

Et lille hvil

Trænger I til et break midt i efterårsferie-aktiviteterne? Så smut forbi Magasin Kgs. Nytorv, her er der plads til at tanke op på energi.

★ Magasins familierum er der plads til børnefamilier. Her er der hyggelige siddepladser, aktiviteter for de små, puslebord, mikroovn og meget mere. Familierummet ligger på 5. sal sammen med Magasins spisesteder. 

★ Trænger mor og far til en kop kaffe ovenpå en dag med fart på? Så smut forbi Coffee Industry på 5. sal. Husk at prøve deres to-die-for gulerodskage med flødeostcreme, jordbær og mynteblade. 

Gys for børn

Flere steder i Indre By kan ungerne opleve gys og gru i børnehøjde i ferien - tag afsted, hvis I tør.

Mumier og uhygge

Hvem? Fra ca. 6 år Hvor? Nationalmuseet Hvornår? 12.-20. oktober
Prøv Nationalmuseets uhyggelige børneunivers, hvor ungerne kan bekæmpe deres frygt for mørke, få fortællinger om mumier eller tage med på zombieflugt.

★ Spøgelsesjagt

Hvem? Fra ca. 7 år Hvor? Christiansborgs slotsruiner Hvornår? 12.-20. oktober
I ruinerne under Christiansborg Slot brokker spøgelserne fra Blåtårn sig over deres skæbne. Men blev de uskyldig dømt? Find beviserne i de mørke slotsruiner.

Shop til ungerne

Udnyt efterårsferien til at opdatere ungernes garderobe. I Magasin Kgs. Nytorv kan I i ro og mag finde jeres favoritter i det store udvalg af børnetøj og varme støvler.

★ Tøj fra det lækre mærke BAKITO:

Sød blomstret kjole fra BAKITO  - 249 kr. / Lækker ternet skjorte fra BAKITO - 229 kr. / Beige bukser fra BAKITO - 199 kr. / Fin glimmer-cardigan fra BAKITO - 199 kr. / Blød velour-jakke  og bukser til baby fra BAKITO - 199 kr./149 kr.

★ Efterårs-støvler til ungerne:

Brun støvlet med uldfoer fra Angulus - 849 kr. / Begynder TEX-støvle med velcro fra Angulus - 849 kr. / Termostøvle fra Sorel - 699 kr. / Foret støvle fra Primigi - 729 kr. / Foret støvle med glimmersål fra Primigi - 729 kr.

Tip: Følg @magasindunord_kids og få mere inspiration til ungerne.

 

Fotos: 1) Det Kongelige Teater - Camilla Winther 2) Magasin 3) SMK - Romeika Cortez   4) Magasin 5) Nationalmuseet - Mads Stahlsmidth 6) Magasin