Efteråret venter lige rundt om hjørnet, og det betyder at byens teatre opsætter forestillinger på stribe! Vi har samlet de bedste, børnevenlige teateroplevelser til jer lige her!

Folketeatret

Emil
Emil fra Lønneberg
Aldersgruppe: Fra 5 år
Spilleperiode: 26. oktober - 16. december
Pris:
75-380 kr.
Se opsætningen af Astrid Lindgrens elskede historie om den frække dreng Emil på Folketeatret. I Folketeatrets version af Emil fra Lønneberg er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen, når Ida hejses op i flagstangen og når Kommandusen falder i Emils ulvefælde.

Tamme tigre findes ikke
Tamme tigre findes ikke
Aldersgruppe: 7-11 år
Spilleperiode:
31. oktober - 11. november
Pris:
40-135 kr.
Oplev U-teaters forestilling "Tamme tigre findes ikke" på Folketeatret - en herlig, fabulerende og musisk cirkuskomedie! Historien handler en forældreløs pige og hendes fantastiske og finurlige vej til at blive den legendariske angstforladte tigerdressør, Mable.

Anemonen

Den li
Den lille prins
Aldersgruppe: Fra 6 år
Spilleperiode: 31. august - 28. september
Pris:
40-145 kr.
Se eller gense det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. HUSK: Medlemmer af Børn i byen får 28% rabat på forestillingen.

Vild
Vild
Aldersgruppe: Fra 5-10 år
Spilleperiode: 30. september - 14. oktober
Pris:
40-145 kr.
Oplev den smukke dukketeaterforestilling "Vild", opsat af Meridiano Teatret på Anemonen. Stykket er baseret på Giacomo Ravicchios anmelderroste historie om venskabet mellem pigen Frida og et træ. HUSK: Medlemmer af Børn i byen får 28% rabat på forestillingen.

Søndag
Søndag
Aldersgruppe: 4-8 år
Spilleperiode: 16. oktober-19. oktober
Pris:
40-145 kr.
Oplev Teater Patraskets dramatisering af Kim Fupz' Aakesons bog "Søndag", der handler om den lille dreng Torsten, hvis mor skal have en baby. HUSK: Medlemmer af Børn i byen får 28% rabat på forestillingen.

Zangenbergs Teater

Far er sur

Far er sur
Aldersgruppe: 4-9 år
Spilleperiode: 6.-28. oktober
Pris:
40-135 kr.
Stykket "Far er sur" handler om datter, der prøver alle mulige krumspring for at få sin far til at komme ud af sin surhed, men lige meget hvad hun finder på, virker det ikke. HUSK: Medlemmer af Børn i byen får 48% rabat på forestillingen.

Marsmand
Marsmand
A
ldersgruppe: 5-10 år
Spilleperiode: 4.-9. november
Pris:
40-135 kr.
Gæstespillet "Marsmand" af Liminal.dk handler om pigen Ellen, der møder en Marsmand. Marsmand taler ikke Ellens sprog og forstår ikke begreber som tid og fantasi. Ellen forstår tilgengæld ikke, hvordan universet hænger sammen, og hvordan der er, der hvor Marsmand kommer fra.

Gudernes drik
Gudernes Drik
Aldersgruppe: Fra 5 år
Spilleperiode: 13.-17. november
Pris:
40-135 kr.
"Gudernes Drik" er et gæstespil af Historiefortæller Steiner, om nordiske guder, trolde og dværge. Stykket handler om Odin, der tager ud på en mægtig rejse efter klogskaben. En historie om kampen mellem det gode og det onde, i en komisk og levende nyfortolkning.

Teatret Zeppelin


Ronja Røverdatter
Aldersgruppe: Fra 7 år
Spilleperiode: 3. september - 26. oktober
Pris:
40-175 kr.
Oplev Astrid Lindgrens klassiker Ronja Røverdatter i Zeppelinske klæder.
En mesterlig familiefortælling om venskab fremført med overraskende og fantasifulde sceniske effekter. HUSK: Medlemmer af Børn i byen får 75% rabat på forestillingen.


Fuld fart på Villads fra Valby
Aldersgruppe: Fra 4 år
Spilleperiode: 5. november-17. november
Pris:
40-135 kr.
Forestillingen "Fuld fart på Villads fra Valby" lærer ungerne om sikkerhed i trafikken på en sjov måde. Stykket byder på både musik, sang, sjov og spænding for hele familien.

To be
To BE
Aldersgruppe: 6-12 år
Spilleperiode: 19. november - 24. november
Pris: 40-135 kr.
"To BE" er en øm, underholdende og fantasifuld historie for børn om Menneskerettighederne. Forestillingen er nonverbalt og foregår i et vittigt og opfindelsesrigt objekt-teater univers.

Teater ZeBU

Det klasse
Det' Klasse
Aldersgruppe: Fra 7 år
Spilleperiode: 26. september - 1. oktober
Pris: 40-135 kr.
I forestillingen "Det' Klasse" skal børn blandt publikum lære tre væsner fra en fjern galakse, hvordan man opfører sig i en skoleklasse. Forestillingen er således unik og uforudsigelig, og bliver til i samarbejde mellem skuespillerne og publikum. BEMÆRK: Forestillingen spiller på Lergravsparkens Skole, Ungarnsgade 13, 2300 København S.

Det Lille Teater

Gori
Gorillaen der var en gorilla
Aldersgruppe: 4-10 år
Spilleperiode: 6. september – 28. oktober
Pris: 40-135 kr.
Oplev Lilian Brøgger og Kim Fupz Aakesons fortælling om en gorilla i identitetskrise. En sjov forestilling, der med garanti vil få ungerne til at grine.

Det Kongelige Teater

Kom Bamse
Kom Bamse, nu balletter vi!
Aldersgruppe: Ikke oplyst
Spilleperiode:
11.-15. oktober
Pris:
125-300 kr.
Oplev Bamse i balletten! Sammen med eleverne på Det Kongelige Teaters Balletskole fortæller Bamse historien om dengang, han gik til ballet med sine gode venner Kylling og Ælling.

Sigurd Barrett
Sigurds Danmarkshistorie
Aldersgruppe: Ikke oplyst
Spilleperiode: 9. september - 21. oktober
Pris:
150-200 kr.
Oplev Sigurd Barretts nye teaterkoncert for hele familien. I teaterkoncerten møder publikum Sofie, hvis far har opfundet en maskine, der kan rejse i
 tiden. Ved en fejl bliver Sofie hvirvlet tilbage til danmarkshistoriens begyndelse.

Teater V

Mustafas Kioks
Mustafas Kiosk
Aldersgruppe: 4-10 år
Spilleperiode:
9.-21. oktober
Pris:
40-140 kr.
Se eller gense teaterkoncerten "Mustafas Kiosk", der er baseret på Jakob Martin Strids børnebogsklassiker. Koncerten er et overraskende overflødighedshorn af farverige historier og en fræk og flabet hyldest til mangfoldighed, fantasi, påhitsomhed og anarki!

Eventyrteatret

Eventyrteatret
Den Magiske Maske
Aldersgruppe: Fra 5 år
Spilleperiode
: 5.-21. oktober
Pris: 185-325 kr.
Oplev Eventyrteatrets fortryllende familiemusical "Den Magiske Maske" om Kong Christian 7. i Glassalen i Tivoli. Forestillingen byder på imponerende rokoko-kostumer og medrivende sang, dans og skuespil!

Musikteatret Albertslund

Oliver Twist
Musicalen Oliver
Aldersgruppe:
Fra 6 år.
Spilleperiode
: 12.-24. oktober
Pris: 195-245 kr.
Oplev Rearview Teaters fantastiske opsætning af musicalen Oliver, om den fattige og forældreløse dreng, der undslipper et liv under forfærdelige forhold og optages af en tyvebande. Castet består af 50 børn og voksne, der både synger, danser og dramatiserer sig igennem en rørende historie.

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos:
1) Folketeatret. Emil fra Lønneberg af Gudmund Thai. Teater-U.
2) Anemonen
3) Zangenbergs Teater
4) Teatret Zeppelin
5) Teatret ZeBU. Vølvens dom af Frida Gregersen og Sascha Specht
6) Det lille teater
7) Det Kongelige Teater. "Kom Bamse, nu balletter vi" af Henrik Stenberg.
8) Teater V
9) Eventyrteatret / Fotograf: Peter Vintergaard
10) Oliver