Med Panduros seje DIY-produkter kan I nu holde en vaskeægte Disney-jul med ungerne. Vi har testet julekugler og små nissemænd inkl. Chap - se med her!

ANNONCE

Disney-julekugler

Det skal I bruge:
Mickey&friends xmas baubles pris: 125 kr.

Sådan gør I:
Udstans de tre Disney-figurer fra arket med fingrene, og klistr de enkelte dele sammen ved hjælp af de små selvklæbende skumfirkanter, så de får et sejt 3d-look. Fyld guldpalietter i plastikkuglerne og kom figurerne i. Husk at lime kuglen sammen. Bind guldsnoren i, og klistr sløjfen på - og vupti: så er jeres julekugler færdige. I æsken ligger en visuel guide, så børnene selv kan følge de forskellige trin. Kuglerne er super nemme og hurtige at lave.

Anbefalet alder: Fra 4 år

Chap som julemand

I kender sikkert den hyggelige jule-tegnefilm med Mickey Mouse, Pluto samt Chip og Chap, der er en fast bestanddel af Disneys Juleshow. Hvis ikke, bliver I nødt til at se tegnefilmen, inden I kaster jer ud i dette kreaprojekt. Se den her.

Det skal I bruge:
DIY kit Chap in disguise pris: 125 kr.

Sådan gør I:
Ligesom sættet med julekugler, følger der i denne æske en udførlig, visuel guide, som I skal følge trin for trin. Fordi guiden er visuel, kan selv små børn forstå den, men modsat julekuglerne, kræver dette sæt en del voksenhjælp. Der er mange små detaljer, og det kræver en del fingerfærdigheder at f.eks. lime skæg på og sætte tændstikkerne i nissehuerne. Så enten skal ungerne være væbnet med tålmodighed, eller også skal mor eller far give en hjælpende hånd.

Anbefalet alder: Fra 9-10 år med lidt hjælp fra en voksen


Tip! Prøv også det nye Lady & Vagabonden kit

Med Panduros nyeste skud på stammen, kan I nu også lave de to kendte hunde-figurer fra Disneys ikoniske filmscene med Lady & Vagabonden, der spiser spaghetti! Ungerne kender dem helt sikkert fra Disneys Juleshow, hvor scenen også er et fast element.

Sættet er helt nyt og indeholder alt, hvad man skal bruge til de to små hunde og middagsbordet - samt en udførlig, visuel guide. Til de små detaljer på hundene, kan der måske være brug for lidt voksenhjælp, men ellers burde de fleste fingernemme børn fra 7 år kunne lave figurerne selv.

HUSK: Medlemmer af Børn i byen sparer 30% på 1 køb hos panduro.dk