Slut med de mange ture ned til glascontaineren - genbrug i stedet jeres marmeladeglas fra Den Gamle Fabrik! Slip kreativiteten løs, og kast jer ud i et af disse 4 kreative DIY-projekter derhjemme!

ANNONCE FOR DEN GAMLE FABRIK

4 kreative DIY-projekter

★ Farverige vaser
★ Blyantholdere
★ Dekorative lanterner
★ Krea-glas

Farverige vaser DIY Den Gamle FabrikFarverige vaser

Lav jeres egne smukke vaser af tomme marmeladeglas fra Den Gamle Fabrik. Lad dem skabe stemning og hygge på spisebordet, i vindueskarmen eller måske på altanen? Hæld lidt maling i bunden af glasset, og drej det forsigtigt rundt til alt er dækket. Mal forsigtigt indersiden af den øverste kant med en pensel. Brug en vandfast maling, og husk at tjekke tørretiden, så farven ikke smitter af, når I sætter forårsblomsterne i vand. 

Blyantholdere DIY Den Gamle FabrikBlyantholdere

Lad børnene dekorere deres egne blyantholdere til skrivebordet af gamle glas fra Den Gamle Fabrik. Brug hvad I lige har i skabene af maling, dekorationstape, pynt og perler, der kan limes på. Til teenageværelset er de skrappe kontrastfarver ofte ikke i så høj kurs, så her kan det være en idé at tilsætte lidt sort til for eksempel den røde, blå eller grønne maling for et mere roligt og mørkt udtryk. Sæt eventuelt bogstaver på glassene med dekorationstape.

Dekorative lanterner DIY Den Gamle FabrikDekorative lanterner

Brug jeres tomme marmeladeglas fra Den Gamle Fabrik til at skabe lidt stemning i stuen eller på terrassen. Klip silkepapir i kontrastfarver i spidse trekanter. Pensl glasset med et tyndt lag decoupagelim, og sæt trekanterne på. Lad det tørre i 10 minutter, og mål så forsigtigt over med lidt decoupagelim, inden I fylder de tomme huller ud med et nyt lag silkepapirstrekanter. Lad trekanterne overlappe hinanden lidt. Når det er helt tørt, kan I sætte et fyrfadslys ned i glasset, og lade hyggestemningen sprede sig!

Krea-glas DIY Den Gamle FabrikKrea-glas

Hold styr på alle smådelene i krea-skabet med tomme marmeladeglas fra Den Gamle Fabrik. Del for eksempel børnenes perler op i farver, så det er nemt at finde den helt rigtige farve. I kan også nemt undgå sammenfiltret gavebpnd og snore ved at opbevare dem i tomme glas - bor et hul i låget, læg båndet eller snoren i glasset og træk enden ud gennem hullet i låget. Rigtig god fornøjelse med jeres kreative projekter!

 

God nyhed!
Den Gamle Fabriks glas har fået nye etiketter, der er nemmere at fjerne, så I slipper for det kedelige pillearbejde. 

Genbrug dit glas
Mangler I inspiration til, hvordan I ellers kan genbruge glassene, så slip kreativiteten løs i Den Gamle Fabriks inspirationsunivers eller på #genbrugditglas

 

Fotos: Den Gamle Fabrik