Er familien til is af den veganske slags? Her kommer fluks 5 x isbarer, der langer plantebaserede is over disken.

Nicecream

Hvor: Enghave Pl. 10, 1670 København V, Elmegade 30, 2200 København N,

Nicecream er specialiserede i økologisk, vegansk is. Her finder I håndlavede ispinde og is-sandwiches, sundae, is i vafler og bægrer og ikke mindst milkshakes. Der bruges udelukkende økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er også økologisk. Kig efter pandaen, så er I på rette vej!

Tip! Med Børn i byen klubben får du 10%

BANANA

Hvor: Jægersborggade 27, 2200 København N

Prøv en vegansk, sukkerfri og bæredygtig soft ice hos isbaren Banana - som er lavet på bananer af overskudsbananer, som har lidt pletter på skrællen, men intet fejler. Soft icen er blandet med dadler for at give sødme og du kan vælge toppings som fx kokos eller blåbær. Bed om sirup på toppen, hvis det skal være ekstra sødt.

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 10%

LÆS OGSÅ: Opskrift - Bananispinde

Kødbyens Is

Hvor: Der er forhandlere over hele byen - tjek listen her

Hold øje med Kødbyens is, som forhandles hos mange af byens cafeer og butikker (fx i Irma og hos Riccos Kaffebar). Her er der nemlig to veganske ispinde at vælge imellem: Hindbærsorbet med mørk chokolade og jorrbærsorbet med citron og mørk chokolade. Isene bliver - som navnet antyder - produceret i Kødbyen på Vesterbro. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 10% 

IceQueen

Hvor: Smallegade 26B, 2000 Frederiksberg

På Frederiksberg er IceQueen stedet, hvis I sukker efter is af den veganske slags. Her tilbyder de nemlig is lavet på enten soya- eller mandelmælk. I kan også vælge forskellige veganske toppings som prikken over i'et eller vælge at få isen serveret som milkshake, hvor I kan blande flere af smagsvarianterne i disken. 

Matcha Bar

Hvor: Kongens Nytorv 13, 1095 København K

Der er ikke som sådan tale om en isbar, men Matcha Bar er et spisested med fokus på veganske, raw og glutenfri specialiteter. Og deres menukort er fyldt med lækkerier! Dessertafdeling er spækket med nice cream i flere smagsvarianter - enten som bowl med lækre toppings eller oven på forskellige vafler - mums!

 

LÆS OGSÅ ... 


De 5 hemmelige isoplevelser 


De 10 gode legepladser


De 5 børnevenlige spisesteder

Fotos: 1) Nicecream 2) BANANA pressefoto 3) Kødbyens Is 4) IceQueen 5) Matcha Bar