Tag hele familien med på ridetur, og oplev natur og strand sammen fra hesteryg. Vi har samlet 5 forskellige steder, der tilbyder rideture i naturen - uanset om du er øvet rytter eller nybegynder på hesteryg.     

Amager Ridetur1. Amager Ridetur

Hos Amager Ridetur kan I komme på guidet ridetur og nyde skoven på Amager eller roen ved vandet fra hesteryg. Hvis I har lyst, kan I være med til at strigle og sadle op inden turen, så det er muligt at lære hesten at kende. Det er ikke et krav, at I har kendskab til heste - det vigtigste er, at I har lyst til at opleve naturen på en anderledes måde. 

Hvor:
Amager Ridetur
Tømmerupvej 261
2791 Dragør

LÆS OGSÅ: De 5 hemmelige badesteder

2. Krathusgaarden

Besøg Krathusgaarden, der ligger tæt på det smukke Dyrehaven tæt på København. Gården - der er placeret midt i et villakvarter - tilbyder blandt andet guidede rideture på islandske heste i Dyrehaven. Guiderne kender til de små "hemmelige" steder og stier, som man normalt ikke finder på egen hånd i skoven, og de er klar til at give gode råd og undervisning på turen.  

Hvor:
Krathusgaarden
Bindesbøllsvej 7
2920 Charlottenlund

Fortunen Ponycenter3. Fortunen Ponycenter

Hos Fortunen Ponycenter kan du både komme på guidet ridetur, få rideundervisning eller leje en trækpony til de små, hvor du selv kan trække dit barn rundt på en hyggelig tur i skoven. Det er muligt at komme ud og ride året rundt - dog med skiftende åbningstider.  

Hvor: 
Fortunens Ponyudlejning 
Ved Fortunen 33
2800 Lyngby

LÆS OGSÅ: De 5 legepladser der er værd at køre efter 

Stokkebjerg Naturridning4. Stokkebjerg Naturridning

Kom på ridetur på islandsk hest hos Stokkebjerg Naturridning. For begyndere foregår turen stille og roligt. Du bliver introduceret til ridningen, og får selv lov til at sadle din hest op under kyndig vejledning. Børn fra 10 år kan komme med på rideturen, der varer fra én til halvanden time - så der er god tid til at opleve naturen i et helt nyt perspektiv. 

Hvor:
Stokkebjerg Naturridning
Stokkebjergvej 4
Hølkerup
4500 Nykøbing Sj. 

LÆS OGSÅ: De 5 legelande

HippoXplore5. HippoXplore 

HippoXplore har base hos Feddet Camping ved Præstø Fjord. Her kan både børn og voksne udforske stedets unikke skovområder fra hesteryg. Al turridning foregår med guide, som fortæller om det specielle dyre- og planteliv, I kommer forbi undervejs. Nyd stilheden og hestens prusten - HippoXplore har rideture for alle niveauer. 

Hvor:
HippoXplore
Feddet 14
4640 Faxe

 

Foto: 1) Amager Ridetur/Lenna Billekop 2) Fortunen Ponycenter 3) Stokkebjerg Naturridning 4) HippoXplore