Mon ikke Ramasjang hitter derhjemme? Vi har samlet 5 oplevelser i byen med ungernes Ramasjang-helte lige her, værsgo'!

Koncert: Musikken fra Cirkus Summarum 

Den står på sej, swingende Cirkus Summarum-musik, når DR Big Band og dagens vært, Kristian fra Ramasjang Mysteriet, inviterer til jazz for børn i Studie 2. DR Big Band spiller en vaskeægte Cirkus Summarum-koncert, hvor man kan opleve hele orkestret folde sig ud. Find billetter her.

Hvor & Hvornår? 23. marts 2019 kl. 15.00 i DR Koncerthuset. 

Show: Motor Mille & de Magiske Venner

Mød Motor Mille i efterårsferien på Bremen Teater, hvor Motor Mille og hendes magiske venner inviterer til sjov! Med musik, sang og historier fører Mille børnene igennem sin fantastiske verden, fuld af sokker, dyr, hyggebamser og en magisk kuffert. Køb billetter lige her

Hvor & Hvornår? 19.-20. oktober 2018 på Bremen Teater.

LÆS OGSÅ: Guide: Byens gratis oplevelser for børn

Rundvisning: Ramasjangmysteriet 

Tag ungerne med i DR Byen og hjælp mesterdetektiven Kristian med at løse mysterier. Børnene skal finde spor rundt omkring i DR Byen og kommer i den forbindelse rundt på gangene, i studierne og i kælderen. I samarbejde med rundviseren og hinanden, skal børnene finde spor og løse gåder, så de til sidst har fundet frem til, hvem skurken er og kan sende beskeden til Kristian. Henvender sig til børn i alderen 5-8 år.

Hvor & Hvornår? DR Byen - der er flere arrangementer hver måneder, hvor der kan bookes billet - se her.

Show: Onkel Reje på Bakken 

Hyggelige, runde Onkel Reje kan ikke li’ at gå i bad. Han lugter og er ligeglad. Onkel Reje er blevet børnefavorit på DR Ramasjang, og nu står han klar hver dag i efterårsferien på Bakken til at give de ferieglade unger en stor oplevelse. Kom afsted - det er gratis! 

Hvor & Hvornår? 13.-21. oktober 2018 Kl. 13.00 på Bakken.

Tip! Kom med i Børn i byen Klubben (38 kr./mdr.) og få 2 x GRATIS  turbånd (værdi 538 kr.) til Bakken, som kan bruges til Bakkens 32 forlystelser. 

Teaterkoncert: Sigurds Danmarkshistorie

Sigurd Barretts fantastiske bestsellerbog "Sigurd fortæller Danmarkshistorie" opføres nu som teater. Her møder I Sofies far, som har opfundet en maskine, der kan rejse i tiden. Ved en fejl bliver hun hvirvlet tilbage til danmarkshistoriens begyndelse og her går den vilde rejse gennem tiden. Alder: Fra 5-100 år - find billetter her. 

Hvor & Hvornår? 9. september - 21. oktober 2018 i Skuespilhuset.

 

Fotos:
Cirkus Summarum : Agnete Schlichtkrull
Onkel Reje og Kristian fra Ramasjangmysteriet : DR
Motor Mille : Bremen Teater

Sigurds Danmarkshistorie : Camilla Winther