Mon ikke Ramasjang hitter derhjemme? Vi har samlet 5 oplevelser i byen med ungernes Ramasjang-helte lige her, værsgo'!

Koncert: Musikken fra Cirkus Summarum 

Den står på sej, swingende Cirkus Summarum-musik, når DR Big Band og dagens vært, Kristian fra Ramasjang Mysteriet, inviterer til jazz for børn i Studie 2. DR Big Band spiller en vaskeægte Cirkus Summarum-koncert, hvor man kan opleve hele orkestret folde sig ud. Find billetter her.

Hvor & Hvornår? 23. marts 2019 kl. 15.00 i DR Koncerthuset. 


Cirkus Summarum

Tag ungerne med i Cirkus Summarum - et helt unikt show, hvor ungernes helte fra Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi. Musikken spilles af DR Big Band – verdens Bedste Cirkusorkester. Billetterne frigives 26. februar lige her

Hvor & Hvornår? Uge 26, 27 og 28 i København og uge 29, 30 og 31 i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Guide: Byens gratis oplevelser for børn

Rundvisning: Ramasjangmysteriet 

Tag ungerne med i DR Byen og hjælp mesterdetektiven Kristian med at løse mysterier. Børnene skal finde spor rundt omkring i DR Byen og kommer i den forbindelse rundt på gangene, i studierne og i kælderen. I samarbejde med rundviseren og hinanden, skal børnene finde spor og løse gåder, så de til sidst har fundet frem til, hvem skurken er og kan sende beskeden til Kristian. Henvender sig til børn i alderen 5-8 år.

Hvor & Hvornår? DR Byen - der er flere arrangementer hver måneder, hvor der kan bookes billet - se her.


Onkel Rejes trylleshow 

Så er der dømt trylleshow med Onkel Reje for alle børn og voksne! Før var han sørøver, nu er han tryllekunstner, så det bliver magisk, når Onkel Reje og hans faste følgesvend Brille, pakker tryllestavene ud og gakker sig igennem Onkel Rejes & Brilles Mega Store Magiske Trylleshow.  

Hvor & Hvornår? Spiller i flere byer blandt andet på Bremen Teater d. 23. februar - se alle spillestidsounkter her.

Rosa fra Rouladegade

Er I vilde med søde Rosa fra Rouladegade? Så tag turen til Værløse, hvor Rosa står klar til at sætte strøm til piskeriset og piske en stemning op, godt hjulpet af børnejazzmusikerne Palle og Sille. Glæd jer til musik fra Rouladegade, Byttebiksen, Sovedyr på Eventyr, Cirkus Summarum og Rosas øvrige Ramasjang-hits. Book billetter her.

Hvor & Hvornår? 9. marts 2019 i Kulturhuset Galaksen

Fotos:
Ramasjang-koncert + Cirkus Summarum : Agnete Schlichtkrull
Onkel Reje + Kristian fra Ramasjangmysteriet : DR

Rosa fra Rouladegade: DR