Tænder Disney julelys i ungernes øjne? Så vil de smile bredt over disse 5 Disney-tips!Den på skøjter - Disney on Ice

Disney + skøjteløb = Disney On Ice! I vinterferien 2019 er det verdensberømte Disney On Ice tilbage i Danmark med et nyt show, hvor ungerne møder Disneys velkendte magiske univers sammen med nogle af verdens dygtigste skøjteløbere. I showet tager Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Fedtmule en tur ned ad memory lane i et festfyrværkeri af magi og sjov. Showet spiller bl.a. i Forum d. 21.-23. februar - sikr jer billetter her.

Den eventyrlige - Disney Store

På Strøget i København finder I Disney Store, som er magisk for store og små, perfekt til gaveindkøb og indrettet meget eventyrligt. Bagerst i butikken kører altid en velkendt Disney-film, som ungerne kan hygge sig med. Udover bamser, krus, figurer og meget mere med Disney-motiver, er det også her, I finder den helt rigtige Disney-udklædning, hvis poden drømmer om at ligne Askepot eller måske Buzz Lightyear på en prik. 

LÆS OGSÅ: De 10 gode legepladser

Panduro Disney
Den krea - DIY med Disney

Smut ind på Pinterest og søg på "DIY Disney" - så dukker der tusindvis af krea-ideer op, som du kan lave med ungerne. Her er alt fra Mickeys ører som hårbøjle og Frost som perleplade til de vildeste udklædninger, søde Disney-smykker og meget, meget mere. Tjek også Panduro - her finder I et væld af DIY Disney lige til at gå til - perfekt til en hyggedag derhjemme. Den vilde - Disneyland

Tag turen helt til Paris og besøg den legendariske park: Disneyland Paris. En magisk oplevelse, som ungerne vil snakke om igen og igen! Bliv betaget af Torneroses slot, mød Mickey, Andersine og alle de andre, se parader, besøg de 5 fantastiske lande fyldt med vilde, sjove og helt eventyrlige forlystelser eller besøg Walt Disney Studios Park og kom med bag kameraet på de store Disney-film. Det tager flere dage at nå igennem hele parken, så sæt god tid af.


Den nemme - Disney-jagt på biblo

Smut en tur forbi jeres lokale bibliotek, og gå på opdagelse i deres Disney-udvalg, der formentligt byder på alt lige fra bøger til dvd'er. Lån helt gratis jeres nye favorit godnathistorie med hjem, samt en god film til weekenden eller måske noget mere kreativt som en bog, der lærer jer at tegne kendte Disney-figurer. Der er ingen grænser for, hvad I kan finde af skjulte skatte - og det er da hyggeligere end at fyre op for iPad'en, for at streame Frost igen igen.

 

Fotos: 1) Youtube 2) Caroline Hemmingsen 3) Panduro 4) Youtube 5) Søren Malmose 6) Giphy.com