Forsød din barsel med et smut i babybio. Synk ned i de bløde sæder med baby på skødet og nyd en god film – måske med lidt afbrydelser fra din lille bebs, men det er der plads til i babybio. Vi har samlet 5 fine biografer, hvor baby er velkommen. 

EMPIRE BIO: (Få rabat her)

Rul barnevognen ned for enden af Guldbergsgade på Nørrebro – her ligger hyggelige Empire Bio – der hver onsdag formiddag byder på sæsonens film til babybio. Her er plads til at parkere barnevognen indenfor, så baby kan sove en lille lur, imens mor ser en film og nyder popcorn. Vågner bebs, giver personalet dig besked, så du kan tage den lille med ind i salen, hvor babypludren og amning er helt i orden.

★ TIP! Tag en ledsager gratis med til babybio i Empire Bio med Børn i byen Klubben

VALBY KINO (Få rabat her)

Forkæl dig selv med en god film - også, når du er på barsel. Se de nyeste film fra Valby Kinos program hver tirsdag – her er der plads til barnevogne med sovende børn, som personalet holder øje med og giver besked, hvis de vågner. Baby er selvfølgelig også meget velkommen i de bløde sæder i salen. Så sæt kryds i kalenderen på tirsdag og kom afsted!

★ TIP! Få 20 % rabat på billetten til babybio i Valby Kino med Børn i Byen Klubben


FALKONER BIO

Nyd en formiddag i den lækre Falkoner biograf på Frederiksberg – her er der babybio hver torsdag, og plads til at baby pludrer i salen, imens du tager et velfortjent hvil  i det bløde veloursæde og nyder en god film – måske afbrudt af din lille pode, men det er der plads til. Psst! Husk popcorn.

NORDISK FILM FIELD’S (Få rabat her)

Tag metroen til FIELD’S og rul direkte i biffen med din baby. Hver onsdag både kl. 10 og kl. 12.30 er der åbent for byens forældre (og deres baby) på barsel – her er der dæmpet belysning og der er plads til at pusle og pludre under filmen. Plads til parkering af barnevognen udenfor.

★ TIP! Få 10 % rabat på billetten i Nordisk Film FIELD'S med Børn i Byen Klubben


VESTER VOV VOV

I Vesterbros mest charmerende biograf, kan du hver anden tirsdag smutte til babybio. Filmene i Vester Vov Vov er særligt udvalgte og filmene er af god kvalitet – her er det helt okay at tage baby med i salen, hvor lyden vil være dæmpet en smule, og der vil være en anelse lys i salen. Døren vil stå på klem under hele filmen, så I nemt kan komme til puslebord og toiletter.