Lad ungerne slippe kreativiteten løs til den næste børnefødselsdag! Vi giver jer her 5 krea-fødselsdage, hvor børnene blandt andet kan male på keramik, optage film og pynte cupcakes.

film-xFilm-X

Hold børnefødselsdagen i Cinematekets Film-X studier - her kan ungerne lave deres egne små film! Et FILM-X forløb varer 2½ time, hvor I optager og klipper en lille film på 1-2 minutter, som I slutter med at se i Cinematekets biograf. Der vil være to FILM-X guider sammen med børnene under hele besøget, som introducerer til teknik og basale fortællekneb og virkemidler.

BørnemuseetBørnemuseet

Hold den næste børnefødselsdag i Børnemuseet på Frederiksberg. Her tilbyder de en unik fødselsdagsfest, hvor børnene kan have det sjovt med forskellige kreative aktiviteter - besøg f.eks. malerværkstedet eller sæbeværkstedet, pynt cupcakes eller lav havregrynskugler. Alle børn får det de har lavet med sig hjem. En børnefødselsdag på Børnemuseet varer som udgangspunkt to timer, og følger et program, der aftales ved bookingen.

SMKSMK

Hold en anderledes børnefødselsdag på SMK. Her kan dagens fødselar slippe fantasien løs og udforske kreativiteten sammen med vennerne. Først tager I på opdagelse i 700 års kunst, hvor I udforsker både den ældgamle kunst og de allernyeste værker i SMK's faste udstillinger. Bagefter skal I i værkstedet og tegne, male, forme ler og bygge skulpturer. I kan vælge mellem hele otte forskellige temaer.

Creative SpaceCreative Space

Hos Creative Space kan ungerne male på keramik i hyggelige omgivelser. Vælg mellem 200 forskellige slags keramik, samt 80 forskellige farver I kan male med. Det er muligt at holde børnefødslesdag for både små og store grupper. Hvis I er 20 personer eller derover kommer Crative Space også gerne ud til jer, og tager alt med.

TIP! Som Børn i byen klubmedlem får du 20% rabat hos Creative Space. 

hulterTbulterhulterTbulter

Hver fødselsdag i hulterTbulters kreative univers er unik og forskellig fra den næste. I medbringer selv mad og drikke, så klarer hulterTbulter resten med pynt, opdækning, materialer, oprydning osv. Professionelle instruktører guider børnene, og bagefter får de deres værker med hjem. Fødselsdagsbarnet får også en gave! Det koster 190 kr. pr. deltager. 

 

Fotos: 1) Film-X, Jan Buus 2) Børnemuseet 3) SMK 4) Creative Space, Amanda Bastrup 5) hulterTbulter