Skal junior have en ekstravagant kage til børnefødselsdagen? Så se med her, vi har nemlig samlet 5 bud på bestillingskager, der helt sikkert vil hitte hos ungerne.

KageDessertdragens kageværksted

Dessertdragen

Dessertdragen holder til i Indre By i København, og laver kager til enhver lejlighed. Bag Dessertdragen står de tre faglærte konditorer, Ida, Nanna og Anne Katrine, der elsker smør, rene råvare, sæsonens frugt og god mørk chokolade. Der er ingen fast prisliste, da prisen afhænger af hvor mange arbejdstimer opgaven kræver. Ring gerne til butikken for at få et prisoverslag.

Serenity Cupcakes

Serenity Cupcakes

Serenity Cupcakes laver de smukkeste cupcakes med den fineste pynt - perfekte til den lille prinsesses fødselsdag! Vælg mellem flere forskellige smage, som f.eks. "Chocolate O'dream" med valrhona chokolade, Oreo cookie, Cream cheese & meringue frosting, mums! Det er muligt at bestille almindelige cupcakes og minicupcakes. Se priser her.KageKompagniet

KageKompagniet 

KageKompagniet holder til på Rungsted Kyst og ejes og drives af Evy og Kristina. Begge har mange års erfaring med at designe og kreere kager, og har stort fokus på håndværk, råvarer og design. Alle dekorationer håndlaves, hvilket garanterer at juniors fødselsdagskage bliver helt unik - var det for eksempel noget med en Batman-kage? 

Ostekagehuset KonditoriOstekagehuset

Ostekagehuset er et lille konditori i København med passion for kager. De er specialister i cheesecakes, men laver også fødselsdagskager på bestilling og skræddersyr kagen, så den passer lige præcis til dig og dine ønsker. De har masser af erfaring med avancerede figurkager, som f.eks. denne Pokémon-kage. Det er også muligt at bestille cupcakes, moussekager, skyrkager med mere.

 

Hafnia

Hafnia

Har junior gluten-allergi? Så skal I måske bestille en fødselsdagskage fra Hafnia. Her kreerer de nemlig velsmagende rawcakes på bestilling - enkle i sit udtryk, men virkelig festlige! Hafnia holder til i Indre By, og leverer også mad ud af huset til events.

På billedet ses en hindbær og choko raw kage.

 

 

 

Fotos: 1) KageKompagniet 2) Dessertdragens kageværksted 3) Serenity Cupcakes 4) KageKompagniet 5) Ostekagehuset 6) Hafnia

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.