Nørrebro bugner af lækre isbarer - en perfekt sommerdestination med ungerne. Vi har samlet 5 af de allerbedste lige her. Alt I skal gøre er at vælge. 

Vild Glad Is

At slentre ned af den eksotiske Blågårdsgade, er en sansemættet vandring gennem mange fristelser. En af dem er Vild Glad Is. En lille fin isbar med ejet ismejeri, hvor de hver dag laver italienske is af bedste kvalitet. Der er et stort udvalg af både mælkeis og sorbet, og mange sjove smagsvarianter. Prøv f.eks. bubblegum eller kiwi-æble-lime-is! 

Istid

Istid i charmerende Jægersborggade er den første isbar i Skandinavien, der laver is på flydende nitrogen. Isbaren er indrettet i bedste retrostil, og når man træder ind i butikken, føler man sig hensat til en blanding af en mælkebar fra 50´erne og et kemisk laboratorium. At se den flydende nitrogen skabe damp ud over hele køkkenmaskinen, er et fascinerende syn. Ud af sceneriet opstår de lækreste cremede is i 4 forskellige smagsvarianter. 

Nicecream

Nicecream i Elmegade laver økologisk, vegansk is baseret på kokosmælk. Isbaren sælger både ispinde og is i bæger, men deres specialiteter er deres lækre is-cookie-sandwichs og ikke mindst deres bowler, som består af frossen frugt blendet til tyk iskonsistens, toppet med sprød granola og et festfyrværkeri af frisk frugt.

Isværket

Isværket i Stefansgade er en super hyggelig og lokal isbar med personlig og nærværende betjening. Isværket serverer økologiske is fra Hansen flødeis, en ren og uforfalsket isnydelse af den gode gamle skuffe. Derudover har butikken god kaffe og et udvalg af andre lækkerier til livsnyderen. Sæt jer udenfor ved de lange træborde, og indtag både is og folkeliv. 

 

Is a bella

OBS! Lukket på Nørrebro

Is a bella på Nørrebrogade, med søsterfilialer forskellige steder i byen, har specialiseret sig i at producere lækre is med lavt sukker - og fedtindhold og uden tilsatte farvestoffer. Desuden har de også kvalitets-is til mælkeallergikere, veganere og diabetikere. Tag isen med, og nyd den under de smukke løvtræer på Assistens Kirkegaard på den anden side af gaden.

Fotos: Istid - Sweet Sneak, Isværket, Is a bella, Nicecream, Vild Glad Is