Stil issulten på en af byens mange isbarer, og glæd ungerne med en gammeldaws vaffelis eller en softice med alverdens krymmel. Vi er taget et smut til Indre by, og guider her til 5 isbarer, der er et besøg værd!

Unicorns & Rainbows

Hvor: Studiestræde 16 og Kronprinsessegade 7

Hvis lyserød, glimmer og enhjørninge er et hit, vil ungerne elske dig for at tage dem med på Unicorns & Rainbows. Kig forbi deres originale café i Studiestræde til en ægte isbombedessert med marengs i alle regnbuens farver, eller læg vejen forbi deres nye isbiks i Kronprinsessegade ved Kongens Have, hvor de langer lækre sommeris i lyserøde vafler over disken - wauw!

Vaffelbageren

Hvor: Nyhavn 49

Det er ikke uden grund, at der altid er lang kø foran Vaffelbageren, når solen skinner over Nyhavn. Den klassiske isbar med den billedskønne lokation er i den grad et besøg værd. De byder altid på et hav af lækre smagsvarianter - både flødeis og sorbet. Og så er der selvfølgelig også lune og karamelliserede belgiske vafler med et lækkert svampet indre på menuen - prøv dem!

Is á Bella

Hvor: Torvehallerne / Israels Plads

Is á Bella er efterhånden en ret udbredt kæde af isbarer. De findes flere steder i byen, hvor de er kendt for at servere is af høj kvalitet - og boden i Torvehallerne er selvfølgelig ingen undtagelse. Der er en masse indbydende smagsvarianter, som gør det næsten umuligt at gå forbi disken uden at mundvandet løber. Kig forbi til smagen af sommer i enten vaffel eller bæger. 

Munchies

Hvor: Torvegade 55

På Christianshavn finder du Munchies, som lokker med de helt særlige bubble-vafler – absolut værd at prøve. De lune vafler fyldes med jeres yndlingsis og toppes med de mest perfekte toppings – prøv for eksempel nutella, oreos, penautbutter eller måske saltkaramel?

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 20%

ISoBAR

Hvor: Havnegade 51

I smørhullet mellem Nyhavn, Inderhavnsbroen og Havnepromenaden, finder I ISoBAR, der har et bredt udvalg af både klassiske og nytænkende isvarianter klar i disken. Når I har udvalgt jeres favoritter, kan I nyde isen med udsigt over vandet, mens I spotter både og ikoniske bygninger. Bagefter kan ungerne lege løs på Havnepromenadens populære trampoliner.

 

SE OGSÅ: 


★ De 5 isbarer på Østerbro
★ De 5 isbarer på Vesterbro
★ De 5 isbarer på Nørrebro
De 5 isbarer på Frederiksberg

 Byens 15 bedste isbarer

 

Fotos: 1) homemade_normades 2) Vaffelbageren 3) Is á Bella 4) Munchies 5) ISoBAR