Er det sjap og kulde udenfor, men trænger du og din bebs til at komme lidt ud af lejligheden og opleve byen? Her er 5 gode bud på aktiviteter, som baby også godt gider.

babybioDen med popcorn: BABYBIO  

Smut i ly for kulden og ind i varmen til babybio. Ærligt, det er jo nok mest for mor, men din pode kan passende snuppe en lur, spise lidt mad hos mor eller hygge på skødet, i mens du synker ned i de bløde veloursæder og får set en god film og spist popcorn - nok ikke helt uden afbrydelser - men det er der plads til i babybio, hvor der er dæmpet lys og plads til pludrende babyer.

Tjek byens babybio i bl.a.: VANLØSE BIO, EMPIRE BIOVALBY KINO, NORDISK FILM I FIELD'S og CINEMAxX

bibliotekDen Gratis: BIBLIOTEKET

Måske kobler du ikke lige biblioteket sammen med din lille ny, men bibliotekerne egner sig eminent til at hænge ud med sin baby. Her er ro og og fine legeområder til de helt små - som legekøkkener, tumlemøbler og dukkevogne. Så prøv dit lokale bibliotek, læs en pegebog for din pode, mød en baby fra lokalområdet, tril på et par madrasser og nyd roen. Bibliotekerne afholder legestuer, har en blød sofa, hvis det er ammetid og pusleplads på toiletterne.

Tjek: 10 GODE GRUNDE TIL AT NYDE DIN BARSEL PÅ BIBLIOTEKET + DE 6 HYGGELIGE BØRNEBIBLIOTEKER I KØBENHAVN

cafeDen med mor-tid: CAFE-HYGGE

Sæt kurs mod en lun cafe, men sørg for, det er en babyvenlig en af slagsen, hvor der er pusleplads, børnehjørne og ammevenlige vibes. Nyd en velfortjent latte + kage (!) og lidt alenetid, imens baby, hvis du er heldig, sover trygt i barnevognen udenfor. Vågner guldklumpen, vil baby nyde at kigge rundt på summen af liv i mors trygge favn, inden i triller videre. https://bornibyen.dk/aarhus/articles/de-5-indendoers-med-baby

babysvømningDen med plask: BABYSVØMNING

Tag i svømmehallen med din baby - et varmt babybassin er ikke dårligt på en råkold dag. Meld jer enten til et decideret babysvømning-hold eller plask selv rundt i jeres eget tempo.  Din baby vil ELSKE at mærke sig selv i vandet og samtidig giver det en super nærhed at have din lille pode med i bassinet, bare jer to. Som en bonus sover børn ekstra-længe efter en tur i svømmehallen - siges det.

Tjek DE 5 VARMTVANDSBASSINER TIL BABYSVØMNING

rytmikDen med tumlen: RYTMIK 

Rytmik, puslestik, babyyoga, babymusik - København bugner af hyggelige motionshold for de allermindste, hvor baby kan tumle, rulle, trille, træne motorik og møde en masse baby-venner. Tag afsted og se, om det er noget for jer! Det foregår i rolige, trygge omgivelser med dygtige instruktører og så kan det være rigtig rart at møde ligesindede, nye forældre, der også kan snakke med om bleer, babymos og barselsboblen. 

Find det hold, der passer til jer: Guide: Byens 5 babyrytmikhold