Trænger I til lidt alenetid? At være kærester og se hinanden dybt i øjnene, uden at blive forstyrret af ivrige unger? Så ta' på en vaskeægte date sammen. Vi guider jer her.

1. Lækker Brunchbrunch

Nyd en lækker brunch i hinandens selvskab, hvor I har god tid til at spise, drikke kaffe, snakke og hygge. Prøv f.eks. Møller - Kaffe og køkken (se billede) eller Mad & Kaffe, der begge tilbyder lækker bland-selv morgemad, hvor man selv kan sammensætte menuen. Morgenmaden på Far's Dreng kan absolut også anbefales, mums!

Illum Rooftop

2. Klassisk restaurant-besøg

Reserver bord på en god restaurant, og nyd en skøn middag med din bedre halvdel. Brug kræfter på at finde en helt særlig én af slagsen, der sikrer den rigtige stemning. Få f.eks. fantastisk udsigt hos Bojesen i Tårnet på Christiansborg, Mash Penthouse eller Illum Rooftop.

The lodge

3. Spa-ophold i Sverige

Forkæl jer selv med et spaophold på et af Sveriges mange skønne badehoteller. Kom helt ned i gear, mærk roen og nyd en romantisk weekend med spa, god mad og smukke omgivelser. Læs vores anmeldelser af The Lodge, Ystad Saltsjöbad og Hotel Skansen.


LÆS OGSÅ: Romantisk getaway - kun 20 minutter fra København

4. Book en massageMassage to go

Hvis I som par gerne vil forkæles med en god omgang massage, men har svært ved at finde tid til at møde op på en klinik, skal I prøve Massage ToGo. Her er det nemlig muligt, at få massør Signe Skjoldborg Lassen til at komme ud og massere jer i hjemmet. Så hvad med at putte ungerne tidligt, nyde et godt glas rødvin og ring efter massage!? Medlemmer af Børn i byen klubben får 20% på 1/2 times massage.

5. Biografturdobbelt

En tur i biffen slår aldrig fejl! Når lyset sænker sig, og I synker ned i de bløde biografsæder, kan I ikke undgå at føle roen og hinanden. I februar måned anbefaler vi den romantiske thriller L'amant double eller på dansk "Dobbelt begær". Filmen er instrueret af den franske instruktørFrancois Ozon, og handler om den smukke Chloë, som forelsker sig i sin psykiater, Paul. Speciallægen bærer dog på en hemmelighed: Han har en tvillingebror, som også er psykiater, men af den mere brutalt sexede slags. Filmen har premiere 8. februar 2018. 

 

 

Fotos: 1. Møller - Kaffe og køkken af Caroline Hemmingsen 2. The Lodge af Caroline Meldgaard 3. Massage ToGo 3. L'amant Double 5. Illum Rooftop, BeSteak

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.