Trænger I til lidt alenetid? At være kærester og se hinanden dybt i øjnene, uden at blive forstyrret af ivrige unger? Så ta' på en vaskeægte date sammen. Vi guider jer her.

1. Lækker Brunchbrunch

Nyd en lækker brunch i hinandens selvskab, hvor I har god tid til at spise, drikke kaffe, snakke og hygge. Prøv f.eks. Møller - Kaffe og køkken (se billede) eller Mad & Kaffe, der begge tilbyder lækker bland-selv morgemad, hvor man selv kan sammensætte menuen. Morgenmaden på Far's Dreng kan absolut også anbefales, mums!

Illum Rooftop

2. Klassisk restaurant-besøg

Reserver bord på en god restaurant, og nyd en skøn middag med din bedre halvdel. Brug kræfter på at finde en helt særlig én af slagsen, der sikrer den rigtige stemning. Få f.eks. fantastisk udsigt hos Bojesen i Tårnet på Christiansborg, Mash Penthouse eller Illum Rooftop.

The lodge

3. Spa-ophold i Sverige

Forkæl jer selv med et spaophold på et af Sveriges mange skønne badehoteller. Kom helt ned i gear, mærk roen og nyd en romantisk weekend med spa, god mad og smukke omgivelser. Læs vores anmeldelser af The Lodge, Ystad Saltsjöbad og Hotel Skansen.

 

 

4. Book en massageMassage to go

Hvis I som par gerne vil forkæles med en god omgang massage, men har svært ved at finde tid til at møde op på en klinik, skal I prøve Massage ToGo. Her er det nemlig muligt, at få massør Signe Skjoldborg Lassen til at komme ud og massere jer i hjemmet. Så hvad med at putte ungerne tidligt, nyde et godt glas rødvin og ring efter massage!? 

5. Biografturbiograf

En tur i biffen slår aldrig fejl! Når lyset sænker sig, og I synker ned i de bløde biografsæder, kan I ikke undgå at føle roen og hinanden. Nyd en god film, hold i hinanden i hånden og kys på bagerste række.

 

 

 

 

Fotos: 1. Møller - Kaffe og køkken af Caroline Hemmingsen 2. Illum Rooftop, BeSteak 3. The Lodge af Caroline Meldgaard 4. Massage ToGo 5. Pexels

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.