Er dit barn vild med dyr? Så skal den næste børnefødselsdag måske holdes i Zoo blandt løver og giraffer eller på Den Blå Planet, hvor ungerne kan fodre glubske rovfisk og hajer.

ZooZoologisk Have

Zoo tilbyder tre typer børnefødselsdage, som hver især er tilpasset børnenes alder og interesser, så de får mest ud af dagen. Prøv f.eks. fødselsdag som dyredetektiv (4-8 år), fødselsdag tæt på kryb og kravl (6-12 år) eller fødselsdag som dyrepasser (8-14 år). Priserne varierer. Det er muligt at tilkøbe boller, kage, pølsehorn og frugt, men I er også velkomne til selv at medbringe madpakker eller picnickurv hjemmefra. Læs mere HER.

Den Blå PlanetDen Blå Planet

Hold en van(d)vittig børnefødselsdag i Den Blå Planet. Her kan dyrepasserdrømmen blive til virkelighed, når junior og vennerne får lov at håndtere kryb og kravl og komme helt tæt på hajerne! Børnene får også lov til at fodre og fordele godterne til glubske rovfisk, og vil opleve akvariets hemmelige fodergange på rundvisningen. Børnefødselsdag kan afholdes i Den Blå Planet i weekender fra kl. 10.15-11.30. Max. 25 børn og max. 5 voksne (minimum betaling for 10 børn). Det koster 195 kr. pr. barn. Se mere HER.

Zoologisk museumZoologisk Museum

Hold børnefødselsdagen på Zoologisk Museum, og kom på ekspedition "Jorden rundt"! Fra nord til syd - over indlandsisen, hvor isbjørnene hersker, og gennem den mørke jungle, hvor det vrimler med fascinerende insekter. Undervejs kan børnene røre ved pels, kranier og andre spændende genstande fra museets samling, og i Børneværkstedet kan alle lave deres egen zoologiske souvenir. Fødselsdagen henvender sig til børn på 6–12 år, og kan afholdes i weekender. Læs mere HER.

ØresundsakvarietØresundsakvariet

På Øresundsakvariet tilbyder de to forskellige fødselsdagsarrangementer for børn: ”Fiskeklapperen”, som er et helårs-arrangement indendørs og "Krabbefangeren", som afholdes udendørs maj-oktober. Til "Fiskeklapperen" (1 times varighed) kan børnene røre ved søstjerner, fladfisk, hummer mm. og være med til at fodre dyrene, og til "Krappefangeren" (2 timers varighed) skal børnene ud og fange krapper på ydermolen. Læs mere HER.

Besøg bondegårdsdyrene

Er junior glad for bondegårdsdyr? Så kan I på egen hånd arrangere en tur til enten Byoasen på Nørrebro eller Bonderen i Remiseparken. I Byoasen kan ungerne stifte bekendtskab med geder, høns, kaniner, marsvin mm., og på Bonderen kan I møde grise, ponyer, geder mm. Der er fri adgang begge steder, så det er også en super mulighed til det lille fødselsdagsbudget. Husk at medbringe madpakker eller en picnickurv til sultne, små fødselsdagsgæster. 

LÆS OGSÅ: De 5 med dyr

1. Zoologisk Have 2. Den Blå Planet 3. Zoologisk Museum 4. Øresundsakvariet 5. ByOasen

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.