Savner I at tage ud og spise med ungerne og ende på et sted, hvor der rent faktisk er plads til børn, så I kan sænke skuldrene og nyde maden? Se med her!


Absalon - Langbord og højt til loftet

Hvor? AbsalonSønder Blvd. 73, 1720 København V 
Pris: 50 kr. for dagens ret (børn under 3 år spiser gratis)

Hver aften - alle ugens syv dage - lægger Absalon på Vesterbro hus til fællesspisning. Her er højt til loftet, plads til ungerne og I sidder ved langborde. Dagens ret serveres på fade, som bordene deler med hinanden. Der er minimum to vegetardage om ugen, og det er også muligt at få en vegetarudgave de dage, hvor der serveres kød.

Tip! Absalon serverer også morgenmad og frokost, og afholder masser af arrangementer for børn og babyer - tjek deres kalender her.


Madglad - Uformelt og hyggeligt

Hvor? Eskildsgade 13, 1657 København V 
Pris: 50 kr. for en hverdagsret

Madglad på Vesterbro byder på frisk og hjemmelavet mad. I kan vælge en ny ret hver dag og altid et vegetarisk alternativ. Glæd jer til lækkerier som lasagne, chili con carne, risotto og meget andet godt. Den uformelle stemning gør, at der er plads til børn og deres ballade, imens aftensmaden indtages. Her er dejlig hjemligt, køkkenruller på bordene, og I rydder selv af bordet bagefter.

Tip! I kan også bestille maden "to go"


Baglokalet - En gemt perle

Hvor? Restaurant Baglokalet - Sundbyvestervej 60, 2300 Kbh S
Pris: Aftensmad for børn 50 kr./ voksne 100 kr.

Udefra ligner det en helt almindelig fodboldklub - nemlig Fremad Amager, men når I træder ind ad døren og tager et skarpt drej til højre, finder I det rareste, børnevenlige spisested. Maden er god og lavet af friske råvarer, der er lækre retter til ungerne, og så er det bare virkelig hyggeligt for både børn og voksne at kigge drømmende ud på de grønne, meterlange fodboldbaner, imens maverne mættes. 

Tip! Prøv Baglokalets burger til 60 kr.


Cafe Sonja - Børnene i fokus

Hvor? Cafe Sonja Saxogade 86-88, 1662 København V
Pris: Voksen 85 kr. / Børn 65 kr.

Café Sonja er en socialøkonomisk café, og naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Her er et særligt indrettet børnehjørne, indbydende børnevenlig aftensmad og så er der plads og ro til hele familien. Hver onsdag kl. 17 serveres en lækker, varm ret, som ofte er vegetarisk. De annoncerer retten på deres Instagramprofil fra uge til uge.

Tip! Er du på barsel? Så tag mødregruppen med i cafeens familierum, hvor der er plads til at babyerne tumler, imens I nyder en latte.

Little HouseRestaurant Little House - leg i de 400 m2 store lokaler

Hvor? Lindgreens Allé 3, 2300 Kbh. S

Det kan nogle gange være en kaotisk oplevelse, når hele familien skal ud at spise, og netop dét vil Restaurant Little House gøre op med. Ambitionen er at skabe et spisested, hvor både børn og voksne føler sig velkomne, og så serverer de velsmagende, økologisk mad. Når børnene har spist sig mætte i den lækre mad, kan de boltre sig i deres 400 m2 store lokaler lige inde ved siden af.

Tip! Medlemmer af Børn i byen Klubben kan spare 15% på regningen, når familien besøger Restaurant Little House.

 

 

Fotos: Absalon, Madglad, Baglokalet, Cafe Sonja &