Pak børnene og deres cykler og sæt kurs mod byens trafiklegepladser, hvor ungerne kan øve sig som fodgængere og cyklister i deres egen trygge miniby. 

1. Trafiklegepladsen i Fælledparken

I Fælledparken er Trafiklegepladsen et must. Her kan de små prøve kræfter med reglerne i trafikken på en tryg og sjov måde i den lille børneby, der både tæller  lyskryds, hajtænder, drejebaner og rundkørsler. Så er det bare at holde tilbage på de rigtige tidspunkter, række armen ud og orientere sig om både gående og cyklende medtrafikanter. 

2. Trafiklegepladsen på Formosavej

Træn ungernes cykel-skills på trafiklegepladsen på Formosavej på Amager. Her kan børnene træne i at cykle og køre på løbehjul på banen, hvor der er både lyskryds, forgængerfelte, kørebaner og meget mere. Der er også mulighed for at låne en børnecykel i Cykelbiblioteket.

LÆS OGSÅ: De 5 must-legepladser i København

3. Cykelmyggens legeplads i Vedbæk

Smut nordpå til den fineste trafiklegeplads i Vedbæk, hvor temaet er Cykelmyggen Egon. Her kan de små træne seje tricks med Cykelmyggen Egon, køre af sted fra skarnbassens mudderbane til edderkoppens slalombane og helt ind i den sovende mands næse. En magisk cykellegeplads!

Fotos: 1) Stephanie Lau