Bor der én eller flere små cykelentusiaster hjemme hos jer? Så spænd cykelhjelmen og sæt kurs mod byens trafiklegepladser, hvor børnene kan øve sig på at være cyklister i deres egen trygge miniby. 

1. Trafiklegepladsen i Fælledparken

I Fælledparken er Trafiklegepladsen et must. Her kan de små prøve kræfter med reglerne i trafikken på en tryg og sjov måde i den lille børneby, der både tæller  lyskryds, hajtænder, drejebaner og rundkørsler. Så er det bare at holde tilbage på de rigtige tidspunkter, række armen ud og orientere sig om både gående og cyklende medtrafikanter. 

Alberte Cornelius2. Trafiklegepladsen på Formosavej

Træn ungernes cykel-skills på trafiklegepladsen på Formosavej på Amager. Her kan børnene træne i at cykle og køre på løbehjul på banen, hvor der er både lyskryds, forgængerfelter, kørebaner og meget mere. Der er også mulighed for at låne en børnecykel i Cykelbiblioteket.

Rudersdal Kommune 3. Cykelmyggens legeplads i Vedbæk

Smut nordpå til den fineste trafiklegeplads i Vedbæk, hvor temaet er Cykelmyggen Egon. Her kan de små træne seje tricks med Cykelmyggen Egon, køre afsted fra skarnbassens mudderbane til edderkoppens slalombane og helt ind i den sovende mands næse. En magisk cykellegeplads, som vil være et hit hos børnene. 

LÆS OGSÅ: De 5 must-legepladser i København

Fotos: 1) Stephanie Lau 2) Alberte Cornelius 3) Rudersdal Kommune 4) Alberte Cornelius

Alberte Cornelius