Ender I altid på den samme legeplads? Vi har samlet 3 af byens allernyeste legepladser, som med garanti vil hitte hos ungerne (og deres voksne). 

BLOX Legeplads - Både for børn og voksne 

Ved Københavns Arkitekturcenters nye bygning BLOX i Kbh K finder I byens nye, store legeplads - som både er til børn og voksne. Legepladsen byder velkommen på en bakke med afsatser, rum, net og hoppefelter. Ved siden af er der et boldbur og et vertikalt klatrestativ. Perfekt familiedestination, hvor ungerne kan lege og forældrene nyde et lille hvil. Find legepladsen HER.

LÆS OGSÅ: DE 5 HEMMELIGE LEGEPLADSER

ZOO's nye legeplads - Timevis af leg

ZOO har fået en skøn, ny legeplads i BørneZOO-området i Søndermarken. I kan stadig besøge løbebanen, men ellers er alt andet nyt. Legepladsen er lys, lækker og indbydende - og har SAFARI som tema. Her er aktiviteter for både store og små børn og der er is- og snackbar lige i nærheden.

Psst! Som medlem af Børn i byen Klubben får du rabat på entre og årskort i ZOO.

Ordrupgaard Kunstlegeplads - En magisk oplevelse

Helt ny er Ordupgaards kunstlegeplads ikke, men legepladsen er fornyeligt blevet beriget med endnu to smukke værker - en labyrintisk bambuskonstruktion og et tehus i parkens trætoppe. En magisk oplevelse! Værkerne i parken skal give børn og voksne lyst til at bruge kunsten på en friere måde end i det traditionelle museumsrum, og her må man både klatre, hoppe, løbe og gemme sig i dem! Bemærk, at der er særlige åbningstider for de to nye værker - se mere her. OBS - selve Ordrupgaard museum er lukket og åbner igen 2020, men kunstlegepladssen forbliver åben. 

Fotos: 1. BLOX af Søren Svendsen 2. ZOO's legeplads af Caroline Meldgaard 3. Ordupgaard Kunstlegeplads

Tip! Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.