Prøv en af byens hemmelige badesteder, næste gang I skal køles ned! Få mere end bare en badetur, men oplevelsen af at opdage et badested hvor du mindst regnede med det ...

Strandvigen Islands Brygge

Midt i det nye boligområde i den sydlige del af Islands Brygge ligger en skøn oase med børnevenligt havnebassin, sandstrand og naturbeplantning. Her er lavt  børnevenligt vand - perfekt til en tryg badetur. Prøv også den lækre Cafe Nöa'h, som ligger ud til stranden. Her får I en feeling af at være havnet midt i en strandoase - men er samtidig midt i byen. Tip! Gå på opdagelse i det nye kvarter, der er ved at blive bygget netop nu. 

Kalvebod Fælled badebro

Langt ude på Kalvbod Fælled, efter I har krydset skov og fuglereservater og hvor I kun kan komme til enten til fods eller med cykel, ender I for enden af Amager med udsigt over Øresund. På hele kyststrækningen er en dæmning, der gør det umuligt at bade, men helt ude ved Søndre Pumpe Station er der bygget en badebro med et plateau ud i vandet. Vandet er overraskende lækkert, rent og lagune-agtigt. Det er en sjov oplevelse at transportere sig gennem naturen den lange vej og komme til den lille oase. Der er masser af spændende at lave på Kalvebod Fælled, så tag madpakken med og brug en hel dag her. Se på dæmningerne, læs om historien bag, gå på opdagelse i Pinseskoven og se på fugle.

LÆS OGSÅ: GUIDE - BYENS 10 BEDSTE ISBARER

Søvang badebro

Mange har nok hørt om Dragørs børnevenlige strande, men kører I syd for Dragør, kommer I til boligområdet "Søvang", der ligger helt ud til vandet og har sin egen badebro, der i 1997 blev udnævnt til at være Danmarks længste af Guiness Rekordbog. Vandet er ekstremt lavt, så I skal ud på badebroen for at få en dukkert. Fra badebroen kan I gå cirka 300 meter ud i havet til nogle revler - her er sjovt at lege og se på fugle - få jer en badetur midt på åbent hav. 

LÆS OGSÅ: DE 5 STRANDE UD AF BYEN

Fotos: Caroline Meldgaard