Prøv en af byens hemmelige badesteder, næste gang I skal køles ned! Få mere end bare en badetur, men oplevelsen af at opdage et badested hvor du mindst regnede med det...

Strandvigen Islands Brygge

Midt i det nye boligområde i den sydlige del af Islands Brygge ligger en skøn oase med børnevenligt havnebassin, sandstrand og naturbeplantning. Her er lavt  børnevenligt vand - perfekt til en tryg badetur. Prøv også den lækre Cafe Nöa'h, som ligger ud til stranden. Her får I en feeling af at være havnet midt i en strandoase - men er samtidig midt i byen. Tip! Gå på opdagelse i det nye kvarter, der er ved at blive bygget netop nu. 

Kalvebod Fælled badebro

Langt ude på Kalvbod Fælled, efter I har krydset skov og fuglereservater og hvor I kun kan komme til enten til fods eller med cykel, ender I for enden af Amager med udsigt over Øresund. På hele kyststrækningen er en dæmning, der gør det umuligt at bade, men helt ude ved Søndre Pumpe Station er der bygget en badebro med et plateau ud i vandet. Vandet er overraskende lækkert, rent og lagune-agtigt. Det er en sjov oplevelse at transportere sig gennem naturen den lange vej og komme til den lille oase. Der er masser af spændende at lave på Kalvebod Fælled, så tag madpakken med og brug en hel dag her. Se på dæmningerne, læs om historien bag, gå på opdagelse i Pinseskoven og se på fugle.

LÆS OGSÅ: GUIDE - BYENS 15 BEDSTE ISBARER

Stranden ved Kongelunden

Kongelunden er et område beliggende på Vestamager der nok er mest kendt for skovture, men for enden af skoven ligger en børnevenlig strand omringet af strandeng. Det er hovedstadens eneste vestvendte strand og den er velbesøgt af kitesurfere på dage med meget vind. Kender man ikke området, så sæt gps’en til Kalvebodsvej – der ligger en parkeringsplads lige ned til stranden. Man kan også fint cykle derud - der er gode cykelstier der starter ved Islands Brygge og fører Jer hele vejen til Kongelunden.

LÆS OGSÅ: DE 5 STRANDE UD AF BYEN

Fotos: Caroline Meldgaard