Copenhagen Cooking fylder København med massevis af store madoplevelser 23. august - 1. september - også for byens børn! Vi guider til de allersjoveste i børnehøjde lige her.

Arla Food Fest
Hvor & Hvornår?
 Søndermarken / 31. august 

Tag afsted til Arla Food Fest - en madfestival for børn og unge. Her kan I få udfordret smagsløgene til en bunke oplevelser: Få kagetips af Emil Obel fra Den Store Bagedyst, smut til kæmpe fællesmiddag tilberedt af overskudsvarer, oplev et mad-kemishow, smag insekter, lav din egen minipizza, prøv madpakkeværksteder eller klap en ko og meget meget mere.

Madsmodsløbet
Hvor & Hvornår? Søndermarken / 31. august (Pris 150 kr.)

Kalder alle madmodige unger! Løb og smag jer igennem de 1,5 km udfordrende poster, som for alvor sætter smagsløgene på prøve! Og tør man smage på det hele, venter der både highfives, medaljer og goodiebags, når man kommer i mål. Sofie Østergaard, som du kender fra DR Ultra og Ramasjang er løbets madmodige vært. Overskuddet fra løbet går til aktuelle madprojekter, der bekæmper fattigdom og hjælper udsatte unge i Bolivia og USA.

LÆS OGSÅ: Byens gratis børneoplevelser

Fællesspisning i Frederiksbergs skolehave
Hvor & Hvornår? Frederiksberg Have / 24. + 26. august (Pris 75 kr.)

Tag hele familien med til fællesspisning, når Haver til Maver åbner havelågen til deres nye skolehave i Frederiksberg Have. Der tændes op i bålet og man hjælpes ad med at lave en dejlig grøntsagsmiddag i skolehavens udekøkken. Undervejs bliver I klogere på grøntsagernes forunderlige univers. Arrangementet er for børn og voksne med grønne hjerter i alle aldre.

Børnebrunch på FOOD CLUB
Hvor & Hvornår? FOOD CLUB / 25. august (Pris 150 kr.)

Forkæl ungerne med den ultimative børne-brunch på FOOD CLUB. Søndag den 25. august omdannes FOOD CLUB til et mad-utopia for børn, hvor de sammen med venner og veninder kan nyde en brunch med alle morgenmadsfavoritterne - uden de voksne. Her er ingen regler eller løftede pegefingre og børnene må gerne starte med at gå i softicebaren eller spise alle de pandekager, de har lyst til. (For de 6-12-årige).

Alchemist i børnehøjde
Hvor & Hvornår? Alchemist / 25. august (Pris 995 kr.)

Giv ungerne en magisk oplevelse. For én enkelt, eksklusiv eftermiddag inviterer restauranten Alchemist 30 børn til at opleve Rasmus Munks holistiske køkken. I løbet af eftermiddagen får børnene serveret en menu med 30 indtryk sammen med en juicemenu. De vil samtidig blive guidet gennem Alchemists 2.000 m2 store restaurant, der snor sig som en labyrint gennem de gamle lagerhaller.

INFO: Copenhagen Cooking

HVORNÅR? 23. august - 1. september 

HVOR? Festivalen har base på Israels Plads og spredes over resten af København. 

Se hele programmet HER.

TIP! Husk at bestille billetter til arrangementerne i god tid - billetterne ryger hurtigt.

 

Fotos: Copenhagen Cooking