Med et analogt fotoalbum hjemme på hylden, skal du ikke bekymre dig om back-ups af alle de magiske øjeblikke, som du har liggende på telefonen. Bladr i stedet gennem ferier, fester og hverdagsglimt igen og igen til stor glæde for hele familien.

ANNONCE FOR CEWE.DK

CeweVi kender sikkert alle følelsen, når mobilen pludselig er død, og vi ikke lige fik gemt alle billederne på en back-up. Og i iClouden, hvor de burde gemmes automatisk, er de også væk... Billederne fra de sidste 5 år, hvor ungerne var helt små. Øv!

På den måde kan den digitale verden godt være en udfordring, når det kommer til alle de minder, der binder os sammen som familie og i vennegruppen. Og hold nu op, hvor kan jeg savne de fotoalbums, vi havde i min barndom. 

CeweFå fremkaldt de gode minder

Men nu findes der faktisk en genial mulighed på cewe.dk, hvor du nemt kan sende dine digitale albums til fremkaldelse, og få dem tilbage i analog form.

I min egen lille familie har det været verdens hyggeligste projekt! Vi har siddet sammen børn og voksne, og sorteret alle vores gamle billeder. Og i den proces genoplevet alle vores fantastiske rejser og minder sammen på ny. Vi har både grinet, været pinlige og fældet en enkel lille tåre over de øjeblikke, der ikke kommer igen. Men som alligevel er her. Lige nu. Igen. Og jeg ved, at jeg en dag, når børnene er flyttet hjemmefra, vil tage dem frem og bladre gennem mine albums med de fineste minder. Det bliver næppe på mobilen - for hvor godt styr vil jeg overhovedet have på de digitale billeder om 10-15 år?

Med de fysiske albums, vil jeg have de dejligste øjeblikke med mig hele livet, og jeg vil kunne dele minderne med familie og venner - for altid.  

CeweSådan gjorde jeg

Først skulle billederne udvælges, og det var faktisk den allermest tidskrævende opgave. Jeg lavede et album på min smartphone "til print", og lagde alle de billeder, jeg ville have fremkaldt, i den. 

Så downloadede jeg appen CEWE på min smartphone, og herfra kunne jeg på ingen tid vælge den mappe, jeg ville uploade til print. 

Få dage efter modtog jeg alle de analoge print, og nu var der en ny større opgave foran mig. 

Alle de printede fotos skulle sorteres. De blev nemlig ikke lagt i kronologisk rækkefølge, så jeg lavede nogle små kort med årstal og navne på vores oplevelser, og fik lavet en masse bunker med fotos. 

Til slut skulle alle billederne i fotomapper. Jeg valgte fotomapper med lommer, så jeg ikke skulle bruge tid på at klistre ind. Cewe tilbyder også at printe fotoalbummet på fotopapir. Jeg foretrak dog selv at sætte ind, så jeg kunne skrive små kommentarer til billederne i siden. 

Læs mere på cewe.dk

 

Er du interesseret i at få printet dine billeder i analog format eller måske samle nogle af dem i en fotobog, så husk, at du får 20% rabat med Børn i byen Klubben

 

Fotos: Caroline Meldgaard