Kom ud og brug byen med hele familien i weekenden! Caro guider jer med sine 5 ugentlige weekendfavoritter lige her.

Fætter brBR åbner nyt oplevelseskoncept i Rødovre

Hvornår: 15.-17. november
Hvor: Rødovre
Som den første BR-butik i Danmark, lancerer BR Rødovre nu et magisk oplevelsesunivers for børn, hvor fokus er på legen og ikke legetøjet. Butikken åbner i weekenden, hvor I kan møde BR’s maskot, legekammerater i form af BR-ansatte og danse, når en DJ i perioder spiller op til dans. Der vil også være en lille gave til børnene.

jul i zooJul i ZOO

Hvornår: Åbner 15. november
Hvor: Københavns ZOO
I weekenden slår ZOO endelig dørene op til juuul! - Og i år vil der være endnu mere lys at gå på opdagelse i samt mulighed for at tage en tur med juletoget, besøge juleboder, klippeklistre i Julemandens Hus og meget meget mere.

HUSK: Medlemmer af Børn i byen Klubben kan købe entrébilletter til jul i ZOO med 30% rabat i perioden 15. november til og med 31. december 2019.

Hula Hop for børn

Hvor: Absalon
Hvornår: 17. november kl. 13-14
Er junior vild med bevægelse? Så skal han eller hun måske smutte forbi Folkehuset Absalon på søndag, hvor der afholdes hula hop-workshop for 6-12 årige. Der er tricks og sjove lege til alle niveauer, og selv et hop i gennem ringen er rigtig givende for humøret og motorikken. Det koster 50 kr og foregår i ’Klubben’ på 1. sal. Forældre må drikke kaffe ude foran imens.

BogforumBogforum

Hvornår: 15.-17. november
Hvor: Bella Center
Mød Gurli Gris, Sigurd Barret, Sebastian Klein, Natbjørnen Tjugga og mange flere til dette års Bogforum, der løber af stablen i Bella Center her i weekenden. Vi har fundet 10 styks børnevenlige oplevelser til jer lige her.

HUSK: Medlemmer af Børn i byen klubben får særpris på familiebilletter til Bogforum 2019

croissanterGratis croissanter

Hvor: Aldi på Nørrebro, Frederiksberg og Amager
Hvornår: 16. november kl. 10-12
Lørdag morgen inviterer Aldi flere steder i byen familier til gratis morgenforkælelse! Her vil butikkerne nemlig stå klar til at dele gratis smørbagte croissanter ud. Det sker i anledning af, at butikkerne indvier en helt ny bake off-afdeling, som leverer nybagt velduftende bagværk hver dag, mums!

 

Se også Caro give tips i TV2 Lorry hver fredag kl. 19.50.

Caroline Meldgaard - stifter af børnibyen.dk - guider hver uge Københavns børnefamilier til sjove, hemmelige, særlige og anderledes aktiviteter for børn i byen.

 

Fotos: 1. BR 2. ZOO 3. Absalon 4. Bogforum 5. Jumpstory.dk