Fyld jeres sommerweekend med de allerbedste oplevelser i byen - Caro guider jer til weekendens bedste børneoplevelser lige her.

Street food festival - Rundt om søerne 

Ta' forbi søerne i weekenden, hvor massevis af street food-boder lokker. Tjek også: De 5 madmarkeder

HVOR & HVORNÅR: Søerne / Fredag-søndag

Fælledparkens loppelinda

Gør et kup på lørdag til det fransk inspirerede Loppelinda i Fælledparken - her er god stemning og masser af stande. Tjek også: Sommerens loppemarkeder

HVOR & HVORNÅR: Fælledparken/ Lørdag kl. 10-16

Marionetteater i Kongens Have 

I kan stadig nå forbi Kongens Have og nyde det fine, gratis dukketeater "I en nøddeskal" om det sødeste egern, der leder efter en ven i skoven. 

HVOR & HVORNÅR: Kongens Have / Tirsdag-søndag kl. 14 og 15. (frem til 19. august)

Ud i waders med mor og far

Kom helt tæt på de dyr og planter, der lever i Øresund, når Naturcenter Amager Strand holder åbent hus for sommerglade unger.

HVOR & HVORNÅR: Naturcenter Amager Strand - hver dag frem til 12. august

Strøm festival 

Lige nu fyldes Kbh med elektronisk musik og sjov for børn! Tjek fx Rulledisco i DGI-byen. Tjek også Guide: Børnevenlige festivaler i byen. OBS! Børnereave ed Onkel Reje er desværre aflyst.

HVOR & HVORNÅR: Flere steder i byen / 8.-11. august

Caroline Meldgaard - stifter af børnibyen.dk - guider hver uge Københavns børnefamilier til sjove, hemmelige, særlige og anderledes aktiviteter for børn i byen.

Fotos: Street Food Festival, Romeika Cortez, Marionetteatret, Naturcenter Amager Strand, Caroline Hemmingsen og Alberte Cornelius