Store Bededagsferien står for døren, og store dele af byen er netop genåbnet! Caro er klar med en række dejlige oplevelser for hele familien. Få hendes tips lige her.

Brug byen igen

Genåbningen er over os, og vi giver selvfølgelig det helt store overblik over de mange genåbnede steder, der er et besøg værd med ungerne - også i Bededagsferien! Tjek den laaange liste, og vælg et sted at udforske. 

TivoliStore Bededag i Tivoli

Hvornår? 30. april - 2. maj
Når Tivoli inviterer gæsterne indenfor i Bededagsferien bliver det med et glædeligt gensyn med havens optrædender - både dansere, Pjerrot og Rasmus Klump er tilbage med masser af underholdning for store og små på programmet!

BonBon-landÅbning af BonBon-Land

Hvornår: 30. april
I Store Bededagsferien slår BonBon-Land dørene op til den nye sæson. Har I savnet adrenalinsus og sjov kvalitetstid med familien, kan I tage en tur "sydpå" og besøge Svend Svingarm, Vildsvinet og alle de andre. I skal selvfølgelig sørge for Coronapas, og huske at have mundbind på i forlystelser og indendørs. Men ellers er alt næsten som det plejer!

© LEGO HouseEksotiske oplevelser i Jylland

Vi har lavet en guide til en række sjove oplevelser i det jyske, hvor man skulle tro, at man var i udlandet. Besøg kalkgruber i Viborg, Fængslet i Horsens, LEGO House i Billund og mange andre fantastiske steder!

Dansk Arkitektur Center Bag FacadenNye udstillinger på Dansk Arkitektur Center

Tag familien med på Dansk Arkitektur Center, og oplev blandt andet den nye udstilling 'Bag Facaden'. Der er forskellige børneaktiviteter undervejs - blandt andet en sjov gynge. Og ellers kan I også begive jer ud i de faste installationer med VR, kæmperutsjebane og det nye børneområde!

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 10% i caféen

VikingeskibsmuseetEn dagstur til Fjordlandet

Pak bilen og kør en tur uden for byen. I Fjordlandet omkring Roskilde Fjord finder I en række sjove oplevelser - tag for eksempel en tur forbi Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Sagnlandet i Lejre eller Willumsens Museum i Frederikssund

PALÆO TrianglenNyd byens genåbnede spisesteder

For bare en uge siden kunne byens mange restauranter og caféer igen åbne for både udendørs og indendørs servering, og har I endnu ikke fået besøgt alle jeres favoritsteder, er der god mulighed for det her i bededagsferien. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du rabat hos mange af byens spisesteder

Nationalmuseet Fortællinger fra gravenFortællinger fra graven

Hvornår? 1.-2. maj
Nationalmuseet er klar med en ny udgave af deres populære børnerundvisning 'Fortællinger fra graven'. Her bliver Bjørn fra Stenalderen, Solveig fra bronzealderen, Rolf fra jernalderen og Di-Mut fra Ægypten levende, og fortæller om deres liv i de meget gamle dage. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 1 gratis varm drik på Restaurant Smör

Bedstemor Anns Gård Simone WiufBesøg en bondegård

Sæt ungerne på græs, og tilbring jeres miniferie i selskab med heste, grise, køer og får. Vi har samlet en liste med hele 10 dejlige besøgsgårde på Sjælland, der bare venter på, at I kommer forbi til lidt hygge, klap og frisk luft. 

BørnemuseetWorkshops på Børnemuseet

Hvornår? 30. april - 2. maj
Børnemuseet har åbnet igen, og det er som altid med masser af workshops for ungerne, der både kan lave sæber, skrive graffitti-navne, bage og meget andet hyggeligt og kreativt. Husk at købe billetter hjemmefra. 

Tip! Med Børn i byen får du 25%

Skodsborg StationFrisk luft

Udnyt helligdagene til at komme ud i den friske luft og naturen med hele familien. Smut for eksempel forbi en af de 12 legepladser, der er værd at køre efter eller ta' på troldejagt.

I kan også pakke madkurven og rygsækken og sætte kurs mod byens parker og legepladser. Lad jer f.eks. inspirere af:

De 5 hemmelige haver
De 5 grønne oaser
De 5 legepladser på byens skoler
De 5 naturlegepladser

Bakken PjerrotOplevelser med Klubben

Få masser af fede oplevelser med Børn i byen Klubben - og spar penge! Brug for eksempel miniferien på en tur i:

Bakken - 21%
Experimentarium- 20%
Arbejdermuseet - 20%
Camp Adventure - 15%
GoMonkey- 20%
GoBoat- 10%

Find mange flere oplevelser lige her.

 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: 0) Rosenborg Slot, foto: Romeika Cortez 1) Tivoli 2) BonBon-Land 3)© LEGO House 4) Dansk Arkitektur Center 5) Vikingeskibsmuseeet, VisitFjordlandet 6) Stephanie Mielnicki 7) Nationalmuseet, 'Fortællinger fra graven' 8) Bedstemor Anns Bondegård, foto: @Simonewiuf 9) Børnemuseet 10) Mia Galiano Appelquist 11) Bakken