Er der snart en i familien, der har fødselsdag? Måske det skal fejres med en lækker kagemand eller -kone fra en af byens bagerier! Flere steder laver de endda mini-modeller med kage til 5-6 personer - meget oplagt til de små fejringer, vi må nøjes med i øjeblikket. Se med her!

Top 5

♥ Meyers
Reinh. van Hauen
Bodenhoff
Lagkagehuset
Bosses Bageri

Meyers 

Hvor: Jægersborggade 9, 2200 København N, Classensgade 33, 2100 København Ø, Amagerbrogade 48, 2300 København S og Store Kongensgade 46, 1264 København K

Meyers er som sædvanelig leveringsdygtige, når det kommer til lækkert bagværk. Vælg selv, om I skal fejre fødselsdag med en kagemand eller kagekone, og om den skal laves på kanelsnurrer eller hindbærsnitte. Godt nok fås de to varianter kun til 20-25 personer - så der er rigeligt med kage, når nu vi kun må være 5. Måske I kan levere et stykke til de gæster, I normalt ville have inviteret? Ellers er der masser af lækkerier til fryseren. 

Reinh. van Hauen

Hvor: Gammel Kongevej 177, 1850 Frederiksberg C, Falkoner Allé 19, 2000 Frederiksberg, Store Kongensgade 45, 1264 København K og Nordre Frihavnsgade 5, 2100 København Ø

Hos Reinh. van Hauen kører de med 4 forskellige muligheder - en kagemand eller kagedame til 25 personer og en kagedreng eller kagepige til 6 personer. Kagemanden og -damen pyntes med slik og glasur, og I vælger selv, om den skal laves på wienerbrød, brunsviger eller theboller. Kagedrengen og -pigen kan laves på chokoladekage, hindbærsnitte, karamelkage eller citronmåne. Desuden er der mulighed for at tilkøbe marcipanskilt med valgfri tekst til dem alle. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 15%

Bodenhoff

Hvor: Finsensvej 54, 2000 Frederiksberg, Borups Allé 126-130, 2000 Frederiksberg, Nordens Plads 7, 2000 Frederiksberg, Bellahøjvej 106, 2720 Vanløse, Matthæusgade 50, 1666 København V og Tårnbyvej 51, 2770 Kastrup

Bodenhoff er gået all in på kagemænd og -koner i alle tænkelige afskygninger. De fås forskellige størrelser, og I kan bestille alt fra Gurli Gris og Paw Patrol til fodboldspillere og superhelte- og selvfølgelig de mere klassiske udgaver. Udover de mange sjove udformninger, er der også en lang række smage - fødselsdagen kan nemlig fejres med wienerbrød, hindbærsnitte, brunsviger, kanelstang, theboller, stenovnsboller, romkugler, studenterbrød eller små kanelsnegle. 

Lagkagehuset

Hvor: Over hele byen

Der ligger efterhånden en Lagkagehuset på alle byens gadehjørner, så I er aldrig langt fra jeres næste kagemand. Sæt tænderne i en flot pyntet udgave, hvor både pynt og marcipanskilt er inkluderet i prisen. Og bestem selv, om kagemanden eller -konen skal være lavet på wienerbrød, theboller eller en lokal specialitet. 

Bosses Bageri

Hvor: Østerbrogade 132, 2100 København Ø

Kagemændene fra Bosses Bageri på Østerbro laves kun i én størrelse - nemlig den helt store til 30 personer. Til gengæld er der god mulighed for at få den pyntet efter jeres smag. Her er for eksempel en kitesurfer-kagemand med nøje udvalgt slik som pynt. Kagemændene laves på kaneldej, wienerdej, thebolledej eller brunsvigerdej, og pyntes med marcipan og glasur. Slik til pyntning kan tilkøbes.

 

Fotos: 1) Meyers 2-3) Reinh. van Hauen 4) Bodenhoff 5) Lagkagehuset 6) Bosses Bageri