Skal baby have sin første gyngetur? Så er du landet det helt rigtige sted! Her kan du nemlig få overblikket over alle byens babygynger. 

Indre by

Legepladsen på Nikolaj Plads
Hvor: Nikolaj Plads 5-11
Bag Nikolaj Kirke finder I den lille legeplads, der særligt byder på legeaktiviteter for de mindste børn. 

Østerbro

Legepladsen i Fredens Park
Hvor: Fredensgade ved hjørnet af Søpassagen og Ryesgade
Snup babys første gyngetur lige ved Søerne. I Fredens Park er der nemlig god mulighed for en gyngetur. 

Legepladsen på Silkeborg Plads
Hvor: Silkeborggade/Horsensgade
Legepladsen er indhegnet, og byder på leg for børn i alle aldre. Også de mindste, der vil elske at blive skubbet frem og tilbage i babygyngen.

Legepladsen i Livjægergade
Hvor: Hjørnet af Livjægergade/Næstvedgade/Rosenvængets Allé
Der er frit valg på alle hylder for de mindste - legepladsen byder nemlig både på babygynge, fugleredegynge, lille rutsjebane og meget mere.

Nørrebro

Legepladsen på Blågårds Plads
Hvor: Blågårds Plads
På Kunstlegepladsen på Blågårds Plads kan hele familien gynge om kap. Der er nemlig et kæmpe gyngestativ med to babygynger og fire gynger til de store. 

Legepladsen i Wesselsgade
Hvor: Wesselsgade 12
Legepladsen har mange sjove aktiviteter for store og små - og særligt de to babygynger er et hit hos de mindste.

Vesterbro

Legepladsen i Skydebanehaven
Hvor: Absalonsgade 12
Vesterbros kæmpelegeplads har alt hvad hjertet begærer - og selvfølgelig også babygynger. Find dem i kanten af legepladsen sammen med en lang række andre gynger. 

Frederiksberg

Legepladsen på Danas Plads
Hvor: Danas Plads 10-20
Find hele to babygynger på den hyggelige legeplads på det centrale Frederiksberg. Oplagt til tvillinger eller små babyvenner. 

Legepladsen i Grøndalen
Hvor: C. F. Richs Vej 101
Den store naturlegeplads i Grøndalsparken er i høj grad et besøg værd. Også for familiens mindste, der kan snuppe en gyngetur med udsigt til metroen, der kører forbi.

Legepladsen på Kejserinde Dagmars Plads
Hvor: Hostrupsvej 24
Lige overfor Frederiksberg Centret ligger Kejserinde Dagmars Plads, hvor I finder den fine temalegeplads, der blandt andet huser en babygynge. 

Legepladsen på Langelands Plads
Hvor: Langelands Plads
Den nye legeplads, der især er et hit om sommeren, hvor store og små kan soppe i det store soppebassin, finder I også en babygynge til babys første gyngetur. 

Legepladsen i Lindevangsparken
Hvor: Mellem Dalgas Boulevard, Finsensvej og Ved Lindevangen
I Lindevangsparken er der også et populært soppebassin på årets varmeste dage. Og så er der også en sandkasse, en lille rutsjebane og en babygynge. 

Amager

Legepladsen i Lergravsparken
Hvor: Lergravsvej 16
Der er et væld af sjove aktiviteter for store og små - alt fra et kæmpe edderkoppespind og cykelbaner til bildækgynger og babygynger. 

Legepladsen på Sundbyøster Plads
Hvor: Sundbyøster Plads
Legepladsen byder på hele tre forskellige muligheder for de gyngeglade - babygynger, fugleredegynger og almindelige gynger. 

Valby

Legepladsen i Vigerslevparken ved Lykkebovej
Hvor: Vigerslevparken ved Lykkebovej/Engdals Allé
I Valby kan baby snuppe sin første gyngetur omgivet af træer på babygyngen i Vigerslevparken. Der er desuden en bred rutsjebane, hvor hele familien kan rutsje sammen. 

Legepladsen på Vigerslev Allé
Hvor: Adgang fra Kærskiftevej 151-159
Bag rækkehusbebyggelsen på Kærskiftevej og Baunagervej finder I den fine legeplads, der både har sandkasse, trædesten, vippedyr, legehus og babygynge til de små.

Nordvest

Legepladsen på Bispebjerg Parkallé
Hvor: Bispebjerg Parkallé ud for Henriksvej
Tag din baby med på legepladsen på Bispebjerg Parkallé, og giv den gas på babygyngen eller prøv elefantrutsjebanen, der er med småbørnsvenlig trappe, så de små også kan rutsje. 

Brønshøj

Legepladsen i Husumparken
Hvor: Nordrupvej 16
Legepladsen har det hele - svævebane, klatrespind, hængekøje, regnbuevippe, bålplads, stangtennis, cykelbaner. Og selvølgelig babygynge og meget mere. 

Legepladsen i Brønshøjparken
Hvor: Brønshøjparken ved Frederikssundsvej/Hyrdevangen
Der er mange fine muligheder for leg for de mindste i Brønshøjparken. Her finder du både vippedyr, babygynger, hængekøje, sandkasse og en lille klatreborg med legehus, rutsjebane og brandmandsstige. 

 

Foto: Adobe Stock