Selvom bogforum er aflyst i år, er der stadig fin muliged for en rejse ind i litteraturens verden. Tag familien med til bogfestival, der med små events finder sted både fysisk og online. Det er i weekenden den 7.-8. november, og vi har samlet 10 børnevenlige events til dig lige her!


 Digital skattejagt med små regnehistorier
Hvornår? 7. november kl. 10:00-12:00
Hvor? Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg
Regnefingre fra Forlaget Matematik leverer små regnehistorier til den digitale skattejagt, der finder sted Gladsaxe Hovedbibliotek for de 5-9-årige og deres voksne. Efter skattejagten vil der være fri leg på bibliotekslegepladsen. 


Boglancering og besøg i Skovtårnet
Hvornår? 7.-8. november kl. 09:00-15:00
Hvor? Skovtårnsvej 1, 4683 Rønnede
Arkitektens Forlag inviterer en tur til Skovtårnet i forbindelse med den nye udgivelse, Skovtårnet. Der vil blive talt om Camp Adventures succes med at lede danskerne tættere på naturen. 


Lav din egen hovedperson med forfatteren til A.S.P.E-serien
Hvornår? 8. november kl. 11:00-12:00
Hvor? Online
Er I til fantasy, vil I sikkert have masser af sjov med at skabe jeres egen hovedperson til en spændende historie. I samarbejde med Forlaget Alvilda og Mette Finderup, kan I lave jeres egen unikke karakter.


Johan Olsen og Vincent Hendricks fortæller om Hovedbrud
Hvornår? 7. november kl. 12:15-13:00
Hvor? Købmagergade 49, 1150 København K
Naturvidenskaben og filosofien går hånd i hånd i den nye bog Hovedbrud, og nu fortæller forfatterne om årets klogeste bog! Det er i Arnold Busck på Købmagergade, og det kan kun blive sjovt. 


Børnebøger: Oplev Kristian Gintberg, Vicky Knudsen og Merlin P. Mann
Hvornår? 7. november kl. 13:00-14:30
Hvor? Rådhuspladsen 37, 1550 København K
Kig forbi Foredragssalen i Politikens Hus, hvor der er børnebøger på programmet. Kristian, Vicky og Merlin fortæller levende om Danmarks fantastiske dyr, jordens vildeste rekorder og folk fra Middelalderen. Eventet er egnet til alle fra 6-100 år!


Højtlæsning med Elvira Frogola og Lille Pind
Hvornår? 8. november kl. 10:00-10:30
Hvor? Jernbane Allé 38, 2720 Vanløse
Elvira Fragola har skabt en smuk og sødmefuld verden i bøgerne om Lille Pind. På søndag kan du høre hende læse højt på Vanløse Bibliotek. Bøgerne henvender sig til de 3-6-årige, som både har mulighed for at stille spørgsmål og hygge med farvelægningsark.


Kamishibai-teater med farver og følelser
Hvornår? 8. november kl. 11:00-12:00
Hvor? Online
Forlaget Bolden har udgivet den fantastiske bog Farver og følelser, der nu kan opleves som Kamishibai-teater med Dan Schlosser. Kamishibai er en gammel japansk form for papirteater. Se med, når farvemonsteret skal have styr på alle sine følelser. 


Banko med sidegevinster
Hvornår? 8. november kl. 12:00-13:30
Hvor? Jernbanegade 2, 1612 København V
Bog.dk og Lindhardt & Ringhof har forvandlet biografsalen i Dagmar til en ægte bogbanko-fest! Forfatter Thomas Korsgaard giver den gas som bankovært, og bankotromlen spytter tal ud, så I kan vinde de mange lækre præmier. 


Hvor længe kan du overleve i en verden af zombier?
Hvornår? 8. november kl. 13:00-14:00 
Hvor? Online
Forlaget Alvilda inviterer til zombie-quiz med Nicole Boyle Rødtnes og Salina Larsen - det går kort og godt ud på at teste, hvor længe I ville overleve i en zombie-befængt storby - sejt, ikke? 


Oplæsning fra Theo og den kæmpehøje dværg
Hvornår? 7. november kl. 10:00-10:30
Hvor? Online
Theo møder mange skøre ting - kæmpehøje dværge, onde skabninger og modbydelige klassekammerater. Forfatter Andreas Thornval læser højt af fortællingen, mens hans morfar tegner bogens fine illustrationer. 

 

Find flere sjove events for hele familien i det officielle program for Bogfestival 2020 lige her!

 

Fotos: Bogfestival