Mangler du ideer og inspiration til børneværelset? Så se med her, hvor vi har samlet 5 søde og seje børneværelser fra danske Instagram-mødre.

Aldersinddelingen skal blot ses som vejledende :-)

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af DITTEBLOG (@ditteblog) den

Til baby : @Ditteblog

Melder baby snart sin ankomst? Så skal du tjekke @ditteblog's fine babyværelse ud på Instagram. Ditte har holdt værelset i afdæmpede natur-og jordfarver, hvilket gør det egnet til både drenge og piger. Alle mærker er tagget i hendes opslag, så du let kan finde produkterne selv.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af KAROLINE (@karolinebergm) den

Til de 1-2 årige: @karolinebergm

På 1-årige Vesters værelse er der fest og farver, og plads til både politik, satire og hajer. Værelset fungerer ikke kun som børneværelse, men også som gæsteværelse - se hvordan Karoline har løst dét på hendes Instagram @karolinebergm.

Tip: Læs mere om den fine billedvæg i opslaget her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Majken Thrane (@majkenthrane) den

Til de 3-5 årige: @majkenthrane

Majken Thranes to drenge Hans og Søren, på henholdvis 5 og 2 år, deler pt. det sejeste drengeværelse med ægte retrostemning. Her pryder gamle skoleplakater, genbrugsfund og planeter. Majken planlægger dog, at Hans snart skal have sit eget værelse - følg med på hendes Instagram @majkenthrane for at se resultatet!

 
 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Trine Staberg Petersen (@trinesblend) den

Til de 6-8 årige: @trinesblend

Lad jer inspirere af 7-årige Selmas fine, fine pigeværelse på @trinesblend. Værelset er et perfekt mix af genbrug og IKEA, lyserøde nips og cool LEGO. I kan læse mere om værelset på Trines blog her.

Tip: Se også 9-årige Alfreds værelse her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af LOUiSE • Denmark (@mortilmernee) den

Fra 9 år og op: @Mortilmernee

Har du større børn? Så skal du tjekke pigerne Neel og Merles værelser ud hos  @Mortilmernee. Her blandes nyt og gammelt med råt og feminint. Selvom du har drengebørn, kan der sagtens være inspiration at hente, tjek f.eks. det fede neon-bogstav!

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.