Børnebiffen i Cinemateket viser hver onsdag-søndag sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i oktober måned lige her.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. 
Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen. De kommer her.

Lili bliver vred, Børnebiffen, Cinemateket, oktober 2021Lili bliver vred

Der er meget, der kan gøre Lili vred. Men hun elsker gaver! Hun er vild med de flotte sløjfer og det farverige indpakningspapir, der knitrer mellem hænderne. Men det bedste af det hele er papkassen, der kan bruges til alt muligt sjovt!

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Mas med mosen, Børnebiffen, Cinemateket, oktober 2021Mas med mosen

Det er ikke altid, at aftensmaden bringer lige meget glæde hos de små. I den tyske film fra 2008, har en pige svært ved at få sin kartoffelmos med ærter ned - men pludselig bliver mosen og de grønne ærter levende på tallerkenen!

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Vitello møder Gud, Børnebiffen, Cinemateket, oktober 2021Vitello møder Gud

Er I klar til at høre om den dag, da Vitello mødte Gud? Det hele starter med, at Vitello møder en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, som sidder med en øl på en bænk nede ved centeret.

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Min oldefars historier - Bjørnen, Børnebiffen, Cinemateket, oktober 2021Min oldefars historier - Bjørnen

Lyt med, når oldefar fortæller flere spændende historier - denne gang om en bjørn! Historien handler om Theodor, der gerne vil møde en rigtig bjørn. Derfor våger han sig alene ind i skoven, og leder efter bjørnespor. 

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Prik og Plet står på ørerne, Børnebiffen, Cinemateket, oktober 2021Prik og Plet står på ørerne

Tag med Prik og Plet i cirkus! De to kaniner fra den populære svenske film-serie, leger akrobater for en dag. Men det viser sig hurtigt, at det er sværere end de troede at lave alle de flotte cirkuskunster. 

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

 

Om Børnebiffen:
I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åbent mandag-søndag fra kl. 11-21, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

★ Billetter til Børnebiffen bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon 3374 3412.
★ Børnebiffen er gratis for alle gæster i hverdagene, og koster 30 kr. i weekender og ferier.

HUSK: Børn i byen medlemmer sparer 50% på Børnebiffen i Cinemateket.

Fotos: 1) Lili bliver vred: Siri Melchior 2) Mas med mosen: Elisa Klement 3) Vitello møder Gud: Dorte Bengtson 4) Min oldefars historier - Bjørnen: Tone Mygind Rostbøll 5Prik og Plet står på ørerne: Lotta Geffenblad og Uzi Geffenblad