Børnebiffen i Cinemateket viser hver onsdag-søndag sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i november måned lige her.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. 
Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen. De kommer her.

Min oldefars historier - RiddereMin oldefars historier - Ridderne

Oldefar har som sædvanligt en masse gode historier i ærmet. Denne gang er Theodor meget optaget af oldefars fine, gamle riddersværd, der hænger på væggen. 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Drengen og hvalenDrengen og hvalen

Tag med på en rejse til det nordligste Canada, hvor drengen Oscar bor sammen med sin bedstefar. De smukke naturlandskaber er noget helt særligt, og Oscar drømmer om at møde en narhval!

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Lillefinger - Min bedste venLillefinger - Min bedste ven

Myren er ked af det, fordi Lillefinger har så travlt, så travlt, og slet ikke har tid til at ses. De to er ellers bedste venner, og myren kan ikke forstå, hvorfor de ikke bare kan lege hele tiden.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Cirkeline - På med vantenCirkeline - På med vanten

Der er julestemning for alle pengene, når Cirkeline og hendes muse-venner Ingolf og Frederik leger i sneen. De bygger en snemus, og så kommer katten! Se, hvordan det hele ender. 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

TigerTiger

De fleste børn kender helt sikkert til kræsenhed ved middagsbordet. Her tages temaet op, når tigeren på tallerkenen bliver sulten, men ikke vil have broccoli. Den vil kun have speghetti med kødboller. 

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

 

Om Børnebiffen:
I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åbent mandag-søndag fra kl. 11-21, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

★ Billetter til Børnebiffen bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon 3374 3412.
★ Børnebiffen er gratis for daginstitutioner, og koster 30 kr. for private.

HUSK: Børn i byen medlemmer sparer 50% på Børnebiffen i Cinemateket.

Fotos: 1) Min oldefars historier - Ridderne: Tone Mygind Rostbøl 2) Drengen og hvalen: Caroline Attia 3) Lillefinger - Min bedste ven: Mette Skov 4) Cirkeline - På med vanten: Jannik Hastrup 5Tiger: Kariem Saleh