Børnebiffen i Cinemateket viser hver onsdag-søndag sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i juni/juli måned lige her.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. 
Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen. De kommer her.

Hænderne op!

Oliver er 6 år, hans lillesøster Louise er 2 år, og deres forældre har travlt. Derfor skal de to børn passes af Fru Brisse, hvis opdragelse er helt forhistorisk og ikke spor sjov. Oliver stikker barnepigen en nødløgn, og aflyser deres aftale, så han er alene hjemme med Louise. Det hele går godt, indtil han smækker sig ude. 

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Lili holder fest

Lili er træt af, at hendes forældre skal til fest uden hende. Så når mormor kommer for at passe Lili, holder Lili sin egen fest efter mormor er faldet i søvn på sofaen. Der er både sminke, dans og konfetti lige til den lyse morgen! 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Op med humøret

Emil har en kanin, som er god til at hoppe og som er rigtig sød. Desværre er kaninen også gammel, og en morgen er den død. Emil bliver meget ked af det, og selvom hans mor gør hvad hun kan for at hjælpe ham, er det svært at være glad, når man er rigtig ked af det. 

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Rita og Krokodille - Blåbær

Rita og Krokodille plukker blåbær. Når Krokodille spiser blåbær, bliver hans tunge blå, og Rita finder en bamse i busken, som hun kaster sin kærlighed efter. En lille pige leder i busken efter noget hun har mistet, men Rita fandt jo bamsen først. Hvis bamse er det nu? 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Min oldefars historier - Vaffelbageriet

Theodor ser en fristende Nutellamad i køkkenet, og spiser den. Men da oldefar ikke kan finde sin Nutellamad, lyver Theodor og siger, at det var en ulv, der tog den. Oldefar synes, at det lyder som en røverhistorie, og fortæller om hans gamle legekammerat Tykke, der også altid var lækkersulten som Theodor. 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

 

Om Børnebiffen:
I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åbent mandag-søndag fra kl. 11-21, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

★ Billetter til Børnebiffen bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon 3374 3412.
★ Børnebiffen er gratis for alle gæster i hverdagene, og koster 30 kr. i weekender og ferier.

HUSK: Børn i byen medlemmer sparer 50% på Børnebiffen i Cinemateket.

Fotos: 1) Hænderne op!: Morten Henriksen 2) Lili holder fest: Siri Melchior 3) Op med humøret: Michael W. Horsten 4) Rita og Krokodille - Blåbær: Siri Melchior 5Min oldefars historier - Vaffelbageriet: Tone Mygind Rostbøll