Sommerland Sjælland er et skønt sted for børnefamilier. Her er god plads og rolig picnic-feeling, hjælpsomme værter, lækker mad og kaffe - og selvfølgelig de gode, gamle forlystelser.


En årlig tradition

Siden mine børn var helt små, er jeg kommet i Sommerland Sjælland hver eneste sommer. De få gange vi har sprunget over, har vækket stor vrede hos mine børn - for det er jo en tradition, og sådan noget kan man ikke lave om på!

Derfor laver vi også stort set det samme i Sommerland Sjælland hver eneste år. Vi har en helt særlig rute, som starter med Junglestien og slutter af med vandland. Midvejs spiser vi altid lækker frokost på Smagen af Odsherred, der serverer god kvalitetsmad med lokale råvarer, og undervejs holder vi pitstops med ærter, som vi køber i indgangen.

Grønt, rart og afslappet

Vi elsker virkelig at komme i parken: der er grønt, rart og afslappet. Faktisk føler man ikke, at man er i en forlystelsespark, men nærmere, at man bevæger sig rundt i en stor park med oaser og sjov leg undervejs. 
 
Spørger I mig, er mange forlystelsparker blevet meget larmende og digitale, men dette er ikke tilfældet med Sommerland Sjælland: her har de holdt fast i de gode, gamle forlystelser og aktiviteter. F.eks. skal vi altid forbi den store trampolinpark, grave efter guld og ride på træheste - altsammen går i et dejligt langsomt tempo. Hurtige rutsjebaner og larm kan vi finde andre steder, men her er det bare ro og hygge og nærvær.
 
Det fede ved Sommerland Sjælland er også, at det samler hele familien, og at alle kan være med. Min familie er kommet i parken i flere generationer og med børn i alle aldre - mine børn, deres fætre, kusiner, onkler og tanter.


Overnat i hytter eller shelters

Vil I have flere dage i skønne Sommerland Sjælland, er der også gode muligheder for overnatning. Faktisk har de hele tre forskellige overnatningstilbud: Store hyggehytter på 52 m2, Familie hyggehytter på 32 m2 og små Hobbit Shelters, hvor der er plads til 2 voksne og 2 mindre børn. Læs mere her.

De sidste par år har vi inviteret 1000 Børn i byen klubmedlemmer GRATIS i Sommerland Sjælland - og søndag den 8. august 2021 gentager vi successen! Billetterne frigives fredag den 18. juni, og det er som altid først til mølle. I mellemtiden kan I se en film fra forrige års event her:

Læs mere om Sommerland Sjælland.