Solens stråler er dejlige men også farlige. Vi forældre bliver i solsæsonen bombarderet med ord som UV-indeks, solfaktor og soleksem, og der findes utallige råd og vejledninger til, hvordan man bedst muligt beskytter sine børn mod solstrålerne. Men det kan være svært at navigere i.

Børn i Byen afholder derfor et spændende særarrangement kun for medlemmer af Børn i Byen Klubben, om hvordan du sørger for den bedste solbeskyttelse til dine børn.

 

I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og børnetøjsfirmaet Mala, som har deres egen serie af smart solbeskyttende tøj i små størrelser, kan du til dette eksklusive Børn i Byen klubevent blive klogere på, hvordan du bedst beskytter dine små i sommervarmen.

Sammen med en repræsentant fra Kræftens Bekæmpelse vil Mala bl.a. fortæller dig om, hvordan du skal forholde dig til UV-indekset, valg af solfaktor og solbeskyttelsestøj. 

 

Bemærk ny adresse: Arrangementet foregår den 26. maj kl. 15 hos Mala, Ved Amagerbanen 11, København S. Arrangementet er gratis og altså kun for medlemmer af Børn i Byen klubben Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind lige her. Tilmelding til arrangementet foregår på den lukkede klub-hjemmeside.


 

 

Du vil udover nyttig viden og gode tips også få:

 

  • Et gavekort til Malas webshop på 100,- ved køb over 300,-
  • Lækre forfriskninger
  • Mulighed for at købe UV-tøj fra Malas serie af solbeskyttende børnetøj til rabatpriser. Der vil både være UV-tøj fra denne og sidste sæson til salg.

 

 

 

Babyer er velkomne, og der vil være opsyn med din barnevogn.


 

Test dine solvaner 

Du kan i øvrigt teste dine egne solvaner og din viden om solbeskyttelse på denne test: (klik her og lær) Det tager kun 5 minutter, og du vil garanteret blive klogere!