Skal dit barn starte i skole? Uanset om det er for første gang, eller bare efter ferien, kan I nu forberede jer med lidt hyggelig læsning her i sommerferiens slutspurt. Der er både noget om at gå i skole, om ikke at gå i skole og nogle sjove bøger, der tager hul på emnerne fra skolebænken. 

ANNONCE

Karen begynder ikke i skole

Mød Karen, der IKKE skal starte i skole med sine venner. Bogen handler om børnehaveliv og skoleparathed, og er oplagt som højtlæsning for nye skolebørn og dem, der skal vente til næste år. Nu vil Karen bevise for de voksne, at hun er stor nok til at begynde i skolen!

Forfatter: Karen Vad Bruun

 Kristian på sporet af Jordens rekorder

Bliv taget verden rundt af den populære TV-vært Kristian Gintberg, og find frem til Jordens største, mindste, længste, ældste, højeste og hutigste dyr, bygninger, træer, steder og mennesker. Det er langt fra kedeligt at besøge Jordens mindste ø eller hilse på folk i Jordens største land. Bogen er den første i en ny fakta-serie for børn fra 6 år. 

Forfatter: Kristian Gintberg

Vitello går vildt meget i skole

Heldigvis kan man lære andre ting end matematik og de der store bogstaver, når man går vildt meget i skole. Man kan lære at køre en business, at blive skolepatrulje, at få forstand på kunst og meget mere. Vitello-serien er velegnet som højtlæsning til børn fra 6 år, og kan læses selv af børn fra omkring 9 år. 

Forfatter: Kim Fupz Aakeson

 Livet omkring dig

Denne smukke bog er stopfuld af spændende viden fordelt på 7 temaer om alt, der er levende omkring dig; i skove, jungler, ørkener, på sletter og i oceaner - over alt vrimler det med liv! En god og lærerig naturvidenskabsbog for de 10-12-årige. 

Forfatter: Mike Barfield

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki