Er dit barn begyndt at læse selv, eller holder I stadig af at læse højt sammen under et varmt tæppe her i vinterkulden? Uanset hvad, kan I her finde inspiration til vinterferie-læsningen - vi har nemlig samlet 4 spritnye titler med noget til enhver smag. 

ANNONCE

4 bøger til de 6-10-årige

❄ Pigerne fra Stjernedalen
❄ Klimakrigerne
❄ Gør det selv Videnskab
❄ Fortuna Girls: Spillet begynder

Pigerne fra Stjernedalen

Nete og Nola er tvillinger, og de bor i Stjernedalen, der ligger sydøst for Mælkevejen, langt fra motorvejen, mellem to bjerge. Historien byder både på gamle familieforviklinger, ægte cirkusprinsesser, mystiske breve og (måske) en bombe! Der er både hygge og spænding på programmet, hvis I kaster jer over "Pigerne fra Stjernedalen". 

Forfatter: Mille Gori
Vejledende pris: 159,95 kr.

Klimakrigerne

Det er Greta Thunberg og hendes bedrifter, der danner grundlag for den nye bogserie om Klimakrigerne. Emma, som er seriens hovedperson, lader sig nemlig inspirere af den handlekraftige teenager, og samler sine venner i sin nye klima-taskforce. Der er masser af sjov og alvor at hente, både hvis dit barn er meget optaget af klimaet og hvis det ikke fylde så meget - endnu. 

Forfatter: Henrik Nilaus
Vejledende pris: 139,95 kr.

 Gør det selv Videnskab

Kalder alle nysgerrige børn med en lille forsker i maven! Med "Gør det selv Videnskab" får I hele 30 sjove hjemmeeksperimenter, som udvikler barnets nysgerrighed om fysikkens, kemiens og naturvidenskabens utrolige verden. Eksperimenterne kræver som udgangspunkt ikke andre remedier, end I allerede har stående derhjemme. 

Vejledende pris: 99,95 kr. 

Fortuna Girls: Spillet begynder

Om dit barn er til fodbold eller ej, er "Fortuna Girls: Spillet begynder" helt klart et læs værd. Bogen handler nemlig om hverdagslivet for den unge pige Maria, der drømmer om at blive professionel fodboldspiller, men som møder modstand, fordi det ikke er nemt at spille sig til tops, når der ikke engang er et pigehold i byen. Læs med, og find ud af, om hun finder en løsning... 

Forfatter: Nia Künzer og Peter Grossmann
Vejledende pris: 129,95 kr.

 

LÆS OGSÅ...

Vinterens bøger for de 2-6-årige
Vinterens bøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki