Læs højt eller lad din lille læsehest øve læsningen selv med disse 4 sjove titler, der er oplagte til en hyggelig påskeferie derhjemme. Der er noget til enhver smag med bøger om alt fra hajer, sci-fi og vilde dyr til tal og bogstaver.

ANNONCE

4 bøger til de 6-10-årige

- Skarp på hajer
- Imperiets arvinger 1 og 2
- De små læser - skriv og visk ud - 10 minutters dansk og 10 minutters matematik
- Vickys vilde verden - aktivitetsbog

Skarp på hajer Skarp på hajerSkarp på hajer

Bogen er et visuelt festfyrværkeri med fakta-pakkede sider om nogle af verdens mest ikonise rovdyr. Vidste du, at hajer kan opfatte elektrisk strøm fra andre dyr, eller at nogle hajer er dækket af små duske, og at nogle hajer kan gå på land?

Forfatter: Owen Davey

Imperiets arvinger 1 og 2 Imperiets arvinger 1 og 2Imperiets arvinger 1 og Imperiets arvinger 2

Den helt nye science-fiction-serie tager jer med ind i et actionfyldt rumeventyr om skræmmende møder med det ukendte. Alice og Elias bor i et stille villakvarter med deres forældre, men en aften forsvinder deres mor, og deres far bliver anholdt af politiet. De to søskende tager ud for at lede efter deres mor, men støder i stedet på rumvæsnet Brock - det viser sig, at de tre har en fælles fjende...

Forfatter: Oskar Källner og Karl Johnsson

De små læser - skriv og visk ud - 10 minutters dansk og 10 minutters matematik De små læser - skriv og visk ud - 10 minutters dansk og 10 minutters matematikDe små læser - skriv og visk ud - 10 minutters dansk og 10 minutters matematik

Lær dansk og matematik - igen og igen! Bøgerne er fyldt med sjove, visuelle opgaver, der gør det nemt at lære, uden at det bliver alt for kedeligt! Barnet kan skrive og løse opgaver med bogens medfølgende tusch, og bagefter kan stregerne tørres bort fra bogens tykke, laminerede sider, så bogen kan bruges igen. Underholdende læring for børn fra 0. klasse.

Vickys vilde verden - aktivitetsbog Vickys vilde verden - aktivitetsbogVickys vilde verden - aktivitetsbog

Bliv en vaskeægte naturnørd sammen med Vicky Knudsen. Tag bogen under armen, og gå på opdagelse i naturen og løs sjove opgaver om nogle af de planter og dyr, der findes lige uden for jeres hoveddør. Hjælp dyr gennem labyrinten, farvelæg smukke sommerfugle og se om I kan finde bestemte planter og dyr i naturen omkring jer. 

Forfatter: Vicky Knudsen

 

LÆS OGSÅ...

- Billedbøger til påskeferien for de 2-6-årige
- Selvlæsningsbøger til påskeferien for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki