Tilbring efteråret indendørs med hyggelig billedbogs-læsning for de mindste. Der er både mulighed for at læse fine fortællinger, lege løs og lære en masse nyt for både børn og voksne. 

ANNONCE

Efterår med Pindsvinet Pirke Efterår med Pindsvinet PirkeEfterår med Pindsvinet Pirke

Har I styr på, hvordan de forskellige dyr forbereder sig til den kolde vinter? Bladene skifter farve, dagene bliver kortere, og nu er det efterår. Pindsvinet Pirke og Musen Mattæus er i fuld gang med at forberede sig til vinteren, og undervejs møder de mange andre dyr, der gør tingene på en anden måde. 

Forfatter: Karen Borch

Se, peg, tal om! BILLEDER TIL DE MINDSTE Se, peg, tal om! BILLEDER TIL DE MINDSTESe, peg, tal om! BILLEDER TIL DE MINDSTE

'Se, peg, tal om! BILLEDER TIL DE MINDSTE' er en skøn billedbog, der kan bruges som dit barns første ordbog! De smukke fotografier af alt mellem himmel og jord giver anledning til udvikling af ordforrådet hos de allermindste, og lægger op til samtaler hos de lidt større børn. God "læsning"!

Forfatter: Sabine Lemire

Find Holger - og den uhyggelige lommelygte Find Holger - og den uhyggelige lommelygteFind Holger - og den uhyggelige lommelygte

I denne udgave af den klassiske 'Find Holger' præsenteres Holger på en ny måde. Bogens sider er nemlig mørke, og motiverne kommer først til syne, når I bruger den medfølgende lommelygte! Gå på opdagelse i mørket, og se, om I kan finde frem til Holger, der traditionen tro gemmer sig på hver side i bogen. 

Illustrator: Martin Handford

Kristian på sporet af dinosaurerne Kristian på sporet af dinosaurerneKristian på sporet af dinosaurerne

Er I også bidt af dinoer hjemme hos jer? Tag med Kristian Gintberg på jagt efter de fantastiske dinosaurer, og bliv meget klogere på de glubske kødædere og dovne langhalse - og andre spændende uddøde dyr. Der er meget at lære for både børn og voksne, der rejser over hundrede millioner år tilbage i tiden med Kristian.

Forfatter: Kristian Gintberg

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki