fastelavn
Frem med kostumerne og fuld knald på ansigtsmalingen! Snart buldrer tønderne i hele landet og det er tid til at skabe det flotteste fastelavnslook. Du finder ansigtsfarver i super kvalitet hos Panduro, hvor du også kan blive sminket professionelt til fastelavn. Få tips og info her.

ANNONCE

Ansigtsfarver i super kvalitet

Sommerfugl, tiger, prinsesse, monster… Man kan opnå fantastiske resultater med ansigtsmaling, og den rette sminkning fuldender altid udklædningen til fastelavn. Men det kræver ordentlige ansigtsfarver i høj kvalitet. Panduro fører gode ansigtsfarver, som de professionelle også bruger. De er lette at sminke med ved hjælp af en fugtig pensel eller svamp, og kan blandes med hinanden for at få fine nuancer frem.

En af Danmarks dygtigste ansigtsmalere, Jørgen Hastrup, som er manden bag Sminketeatret, udtaler:
”Man kan tydeligt mærke forskel på kvaliteten af ansigtsfarver. Dårlige ansigtsfarver knækker så snart du tager dem i brug, og du får slet ikke samme resultat som med kvalitetsfarverne, du kan købe hos Panduro. Med dem får du et professionelt look, hvor du kan lave fine detaljer og små karakteristika”.

fastelavnfastelavn

Gode råd og tips til ansigtsmaling

Når man bruger ansigtsfarver er det vigtigt med nogle forholdsregler for at få succes med oplevelsen.

Tjek disse råd før du går i gang:

 Brug sminken med omtanke. Lad det ikke blive en hverdagsfornøjelse.
 Vær opmærksom på allergi eller irritation. Undgå at anvende produkterne på hud med eksem eller udslet, eller hvis huden er tør og sprukken.
 Små børn bør ikke selv male. Det er en voksen-opgave.

Hav disse tips for øje, når du går i gang med sminken:

 Ansigtssminke i blokke skal opløses i vand: Dyp penslen i vand. Drej den fugtige pensel rundt i sminken, så den opløses lidt. Når sminken er opløst, kan du begynde at male.
 Få barnet til at slappe af i ansigtet. Brug evt. hårbånd for at holde håret væk fra ansigtet. Placer din frie hånd på barnets hoved, så du bedre kan ”holde ansigtet fast”.
 Vær omhyggelig med at fjerne sminken, når festen er ovre. Du fjerner bedst sminken med vat og svanemærket renselotion eller en tur i badet.

Bliv sminket af en professionel

Op til fastelavn kan du hos Panduro blive sminket af en professionel ansigtsmaler fra Sminketeatret – helt gratis! Du skal blot møde op i en af de Panduro butikker, der er beliggende i et indkøbscenter fredag den 9. februar i tidsrummet kl. 15-18 eller lørdag den 10. februar i tidsrummet kl. 12-15.
Her kan du selvfølgelig også købe Panduros lækre sminkefarver med hjem, så festen kan fortsætte til alle fastelavnsfesterne og i vinterferien.

Se alle butikker HER
OBS! Kun butikker i indkøbscenter tilbyder ansigtsmaling

Tjek Panduros sortiment i ansigtsfarver HER

Fakta om Sminketeatret:
Sminketeatret har eksisteret lige siden Jørgen Hastrup begyndte at sminke til karnevalet i København for 25 år siden. Senere startede han en lille biks i Zoologisk Have, hvor børn kunne blive sminket som havens dyr. Siden voksede Sminketeatret sig større og er nu aktive i hele landet med over 85 dygtige ansigtsmalere, der bl.a. sminker i store forlystelsesparker, til firmafester og private arrangementer som fx børnefødselsdage.

Se, hvordan du maler en tiger og en sommerfugl i disse Panduro video-tutorials:

Fotos: Panduro

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.