Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste legeland"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4 november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


Dinos legeland
Dinos Legeland er to indendørs legelande som tager dig 65 millioner år tilbage i tiden, med dinosaurer som tema. Dinos Legelande er beliggende i Fredericia og Ishøj.


Leos legeland

I Leos Legeland finder du altid nye eventyr. Her findes noget for alle. Klatrestativer, boldhav, tunneler, trampoliner, cykler, boldkanoner, rutsjebaner og meget mere.


Børnenes Eventyrfabrik
Hos Eventyrfabrikken må alle børn lege, fjolle, løbe og hygge sig så meget de har lyst til. Eventyrfabrikken har klatrertårne, kæmpe bolde, rutsjebaner, områder til baby og meget mere.


Blegdamsremisen
I den gamle sporvognsremises lokaler på Østerbro ligger den unikke indendørs legeplads med plads til leg, sjov og fysisk udfoldelse for børn.


Legejunglen
LegeJunglen er det perfekte legeland for både børn og voksne. Legejunglen har 4 indendørs legeland, der bare venter på at blive udforsket og som udfordrer alle - uanset alder.

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste legeland kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: