Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste isbar"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.   

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET

Ismageriet
Ismageriet sælger frisklavet is, lavet efter Italienske principper og af de bedste råvarer. De lå i mange år på Amager, hvor københavnerne har valfartet til den lille biks med den særlige retrostil a la amerikansk 50'er-isbar for at nyde den velsmagende is. Nu er butikken dog lukket ned og åbnet op i nye lokaler i Mikado House ved DR-Byen for at få mere plads - bl.a. til udeservering.
 
Paradis
Paradis prioriterer, at isen skal være så frisk som overhovedet muligt. Derfor har næsten hver Paradis-butik deres egen isproduktionen. Fra at isen produceres til at den ligger i isdisken, går der ca. 10 minutter. De benytter frisk frugt og kun de bedste råvarer og det giver en fantastisk smag, uden unyttige tilsætningsstoffer.
 
NiceCream
Nicecream er specialiserede i økologisk, vegansk is. Her finder I håndlavede ispinde og is-sandwiches, sundae, is i vafler og bægrer og ikke mindst milkshakes. Der bruges udelukkende økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er også økologisk. 
 
Social Foodies
Social Foodies producerer dagligt både is og chokolade. Køkkenet er åbent så alle, der kommer forbi, kan se hvordan de arbejder med de lækre og bæredygtige råvarer. Kvaliteten er i top, og udover is har de også chokoladebarer og lækre flødeboller, som ikke er til at stå for. 
 
Guf & Kugler
Hos den populære isbutik Guf og Kugler laver de selv den lækre guf. Isbaren i Aalborg byder på 24 varianter samt forskellige slags flødesoftice. De håndpukker det bedste fra Vebbestrup Mejeri og Kastbergs gourmet is. Har du prøvet deres unikke bolche-topping fra Bolcheriet i Løkken endnu?
 
Fotos: 1) Ismageriet 2) Paradis 3) NiceCream 4) Social Foodies 5) Guf og Kugler
 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste isbar kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: